Autor Wątek: Uncharted 4 - kobieta w opałach  (Przeczytany 8675 razy)

Offline loxi

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
Uncharted 4 - kobieta w opałach
« dnia: Grudzień 16, 2015, 21:49:53 »
Cześć wszystkim! :)

Od razu uprzedzam: jestem dziewczyną, nie mam pojęcia o grach :'(, i tak mam faceta gracza. Z pewnością w trakcie czytania mojej prośby dobre kilka razy wykonacie gest :facepalm: no ale kto mi pomoże jak nie Wy, przecież lubego się o to nie zapytam bo od razu się zorientuje. Do sedna. Ukochany mój biadolił jakiś czas temu właśnie o Uncharted 4 (przejrzałam szafkę i znalazłam 3 poprzednie wersje więc to z pewnością ta gra :)). Jako wspaniała dziewczyna która nie ma problemów z jego graniem postanowiłam mu ją właśnie sprezentować aleee... Znalazłam jakieś 4 na stronach m. in. media markt-u, jednakże wszystkie linki w Google wskazują na kilka rodzai tej gry (tak przynajmniej zrozumiał to mój prosty umysł) oraz na premierę w marcu. Moje pytanie, czy jeżeli kupię teraz tę grę przez internet nie zrobię jakiejś totalnej gapy bo okaże się, że to nie to?

Dziękuję za pomoc chłopaki oraz ewentualnie dziewczyny :)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Odp: Uncharted 4 - kobieta w opałach
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 16, 2015, 23:19:17 »
Witamy na forum :) Inne wersje, które widziałaś na stronach to pewnie wersje kolekcjonerskie i inne specjalne. Na pewno jako prezent wystarczy zwykła wersja czyli np, ta: http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/uncharted-4-kres-zlodzieja-pl. Lepiej kup w sprawdzonym i znanym sklepie. Tylko odpowiednio wcześniej uprzeć swojego faceta żeby też nie zamówił kolejnego egzemplarza :) Pamiętaj również, że ta wersja wychodzi tylko na konsole PS4, trzy poprzednie gry wyszły na starszą PS3.

Offline nikita8

• Level 5
  • *
  • Reputacja: 5
  • Freedom is just another word4nothing left to lose
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 17, 2015, 11:55:10 »
Cześć wszystkim! :)

Od razu uprzedzam: jestem dziewczyną, nie mam pojęcia o grach :'(, i tak mam faceta gracza. Z pewnością w trakcie czytania mojej prośby dobre kilka razy wykonacie gest :facepalm: no ale kto mi pomoże jak nie Wy, przecież lubego się o to nie zapytam bo od razu się zorientuje. Do sedna. Ukochany mój biadolił jakiś czas temu właśnie o Uncharted 4 (przejrzałam szafkę i znalazłam 3 poprzednie wersje więc to z pewnością ta gra :)). Jako wspaniała dziewczyna która nie ma problemów z jego graniem postanowiłam mu ją właśnie sprezentować aleee... Znalazłam jakieś 4 na stronach m. in. media markt-u, jednakże wszystkie linki w Google wskazują na kilka rodzai tej gry (tak przynajmniej zrozumiał to mój prosty umysł) oraz na premierę w marcu. Moje pytanie, czy jeżeli kupię teraz tę grę przez internet nie zrobię jakiejś totalnej gapy bo okaże się, że to nie to?

Dziękuję za pomoc chłopaki oraz ewentualnie dziewczyny :)

Ta gra wyjdzie dopiero w marcu, ale można już zamawiać :)
Przegrać to żaden wstyd - powiedział frajer, który miał szansę wygrać.

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 17, 2015, 15:42:52 »
Gra wyjdzie dopiero w marcu wiec ja bym jeszcze nie zamawiał, żeby nie okazało się,że zamowicie 2 egzemplarze ;)
No i gra jest tylko na ps4, a poprzednie czesci były na ps3. Musisz sie tez upewnić czy Twoj facet ma na pewno odpowiednia konsole ;)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 17, 2015, 17:33:40 »
Jeśli chcesz mu kupić prezent na gwiazdkę, no to nie kupisz niestety, bo gra wychodzi dopiero w marcu przyszłego roku. :)
Strzelam, że jeśli lubi Uncharted, to polubi też na pewno grę The Last of Us (gra zrobiona przez tych samych ludzi, którzy robili Uncharted). Zobacz w jego kolekcji czy ma Last of Us - jeśli nie ma, to masz pomysł na prezent pod choinkę. ;)

Offline poikao

• Level 14
  • *
  • Reputacja: 5
  • Sic Parvis Magna
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 17, 2015, 18:13:55 »
Piękna sprawa loxi :) trafiłaś na dobre forum  8) spróbuj wyciągnąć od lubego ksywę jaką posługuje się w konsoli. Wtedy możemy dokładnie sprawdzić w jakie gry grał i polecimy Ci coś. 

Możesz też kupić Uncharted 4 i wręczyć jako bon do zrealizowania w marcu.

PS. Nie boisz się, że jeden z użytkowników forum to twój chłopak?  ;)
When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True Story - Barney Stinson (How I Met Your Mother)