Co do info wiem już jedno odnośnie multi. Będzie podobnie zrąbany albo może i gorszy od tego z U3.
Czapeczki?! No serio najgorsza rzecz jaką tam wrzucili powraca, aż boję się pomyśleć co teraz będą one dawać?
O ja pier... serio? Gdzie to przeczytałeś? Żegnaj, nadziejo...
PS. Multi mnie wali w sumie, nie mam czasu za bardzo w nie grać, chociaż jednak liczyłam, że nie polecą tak bardzo na kasę... Pewnie też znowu będzie można kupić bronie zamiast odblokowywać itp. :/ No ale nie boli mnie to tak bardzo jak przy U3, bo w U3 grałam (i to kurczę ile). Najważniejsza jest fabuła i grywalność, jakbym chciała grę, która żyje tylko MP to kupiłabym CoD

(Swoją drogą, też ciekawe, po co oni tam singla wrzucają, jak prawie nikt go nie przechodzi? xD $ $ $)
PPS. Rozwaliło mnie to "Ponad 800 animacji twarzy", bo przecież przez większość gry oglądamy plecy i tyłek Drake'a xD A cutscenki w Uncharted czy The Last of Us i tak zawsze były na ponad przyzwoitym poziomie

PPPS. No to czas do marca, żeby kupić konsolę. Akurat blisko urodzin, Taaak!
PPPPS. Przepraszam, że tak niespójnie, ale jest taaaak gorąco moi drodzy, że prędkość danych wysyłanych przez mój mózg znacznie spadła, a synapsy chyba jeszcze mają wakacje