Ankieta

chcielibyście uncharted 4 ?

tak. teraz i już!!!
35 (45.5%)
tak. ale można chwile poczekać.
35 (45.5%)
może tak , może nie...
0 (0%)
nie teraz. chcę the last of us.
4 (5.2%)
nie. już wystarczy
3 (3.9%)

Głosów w sumie: 76

Autor Wątek: Uncharted 4 - Pierwsze Plotki, Zapowiedzi, Newsy, Domysły . . .  (Przeczytany 123723 razy)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
Odp: Uncharted 4 - Pierwsze Plotki, Zapowiedzi, Newsy, Domysły . . .
« Odpowiedź #75 dnia: Listopad 10, 2013, 17:53:26 »
Ja chciałbym Uncharted 4 bo lubie gry RPG jak będzie w sklepach to odrazu ide kupici!!!

Nie no...

xD

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #76 dnia: Listopad 10, 2013, 18:31:26 »
Nie do końca to co napisał MrJacekSo12 jest głupie :) w zasadzie byłoby super gdyby kolejne uncharted miało elementy RPG. Wyobraźcie sobie... chodzicie po jakiejś wiosce i rozwiązujecie questy od ludzi żeby zdobyć np. artefakt aby otworzyć jakąś komnatę na wzgórzu. Albo korzystać z wykrywacza metalu. Wszystko oczywiście w otwartym świecie, myślę, że byłoby ciekawie ;) Kolejne Uncharted z korytarzowymi lokacjami gdzie Drake bez sensu zabija tysiące ludzi? Nie wiem czy będzie mi się chciało w to grać kolejny raz, formuła filmu akcji może się wyczerpać :) Chciałbym zobaczyć restart serii z innymi bohaterami oraz z elementami RPG właśnie.

Jeśli ktoś uważa, że w takiej grze z otwartym światem zatraciłaby się całkowicie fabuła to polecam zagrać w Deus Ex Human Revolution albo Mass Effect ;) W tym kierunku Naughty Dog powinno iść
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2013, 18:35:46 wysłana przez Alt »

Offline ostrowiec

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #78 dnia: Listopad 15, 2013, 09:43:44 »
Całkiem inna rozmowa,od razu widać że U4 będzie zarąbiste,hahaha :D .Już na samym początku udało im się zjeb......ć czcionkę,to ciekaw jestem co będzie z samą grą ;D .Jak dla mnie,to na 2 powinni zakończyć bo jest dopracowana pod każdym względem a 3 była do usprawniania i modyfikacji błędów :) .

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 16
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #79 dnia: Listopad 15, 2013, 11:22:45 »
Według tego teasera można wywnioskować że odzwiedzimy madagaskar i że narrator jest pewnie głównym antybohaterem nowej części (mówi w skrócie że Drake zostawił go w jakieś dziurze na 15 lat i że się zemści).
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aULyz9SIFcY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aULyz9SIFcY</a>

Tłumaczenie z teasera:
”Pewnych łańcuchów nie da się zerwać… Straciłem piętnaście lat, pogrzebany żywcem i wymazany z pamięci… Zostawiłeś mnie, gnijącego w tej dziurze, i nigdy nie spojrzałeś za siebie… Ale nie możesz uciec przeszłości. I kiedy cię dopadnie, a wszystkie twoje kłamstwa zaczną się obalać… będę tam, przy wraku… Jesteś mi coś winien.”
« Ostatnia zmiana: Listopad 15, 2013, 11:59:54 wysłana przez robak »

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #80 dnia: Listopad 15, 2013, 18:05:45 »
Strasznie tajemniczy ten trailer... i jeszcze pusta nazwa bez numerka 4.
Wygląda to dziwnie, a zarazem mega ciekawie.  ::)
Czekamy na rozwój sytuacji, choć chyba to jest pewne że gra ukaże się tradycyjnie w listopadzie/grudniu 2014 na PlayStation 4. :)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #81 dnia: Listopad 15, 2013, 20:08:38 »
No teraz to serio w wakacje do roboty żeby zarobić na PS4 :D
Co do tej tajemniczej postaci. Kiedy tak gadał to nie zwracając uwagi na głos i te 15 lat od razu przyszedł mi na myśl Eddy. Oczywiście za drugim razem czar prysł, ale kto wie, kto wie ;D
Wojtek nie narzekaj. Gra sama w sobie była dobra tylko multi wiadomo i boss troszkę kiepski, ale pewno zarąbali się w akcji przez Marlowe. Kobiety ::)

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #82 dnia: Listopad 15, 2013, 21:04:40 »
Akcja w U1 działa się 7 lat temu więc na pewno to nie Eddy

Offline Carmen

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: Listopad 16, 2013, 00:51:44 »
Akcja w U1 działa się 7 lat temu więc na pewno to nie Eddy

Nie wiemy, ile lat po zakończeniu trzeciej części będzie toczyć się akcja czwórki. :P Apropos - od dawna zastanawiam się (i nie tylko ja, wiadomo) czy to będzie kontynuacja. Dodatkowo w głowie namieszało mi, to, o czym wspomniał już Ted - brak numerka. Jeśli czeka nas podróż w czasie w okolice XVI w. ... God bless it, I'm in Heaven *_* ;D
Teaser tylko podsycił moją ciekawość, nie mogę się doczekać jakichś bardziej szczegółowych oraz mniej tajemniczych i niejasnych informacji. \*o*/ :D

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #84 dnia: Listopad 16, 2013, 12:26:59 »
Brak numerka jest tym spowodowany że pełną nazwę ogłoszą na VGA w grudnia i więcej szczegółów (jakiś krótki filmik z gry) a uncharted to przede wszystkim Nathan Drake, szczelanka z widoku 3 osoby (TPP) i nie wyobrażam sobie granie w singlu i w multi jakimiś mieczykami i pistoletem który by się ładował z minute i był z tego asasins a nie uncharted więc na pewno akcja będzie się działa w XXI w. Jedyna co może być to 30 minutowa retrospekcja w czasach Francisa Drakea tak jak był w przypadku U3 z małym Nathanem.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #85 dnia: Listopad 16, 2013, 14:15:43 »
Nie można przekresluc żadnej opcji...
u3 miali opinie odgrzewanego kotleta... a mnie sie wydaje ze nothy to takie studio ktore ma wiele pomyslow i tym razem moze ryzykowac i kamac schematy... najbardziej jara mnie to ze kazde Uncharted bylo skokuem graficznym...może u3 nie tak duzym... ale az się boje pomyslecco pokaza na ps4 !!!!dopiero od momentu zapowiedzi u4 zaczalem na ppoważnie rozwazac kupno konsoli ;)

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #86 dnia: Listopad 16, 2013, 15:13:20 »
Odgrzewane kotlety to CODy BFy i Assasniny. Uncharted ma mocny singiel i multi U3 było troche słabsze od U2 ale i tak dobre i nie nazwał bym to nigdy ogrzewanym kotletem bo wprowadziło dużo nowych rzeczy.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #87 dnia: Listopad 16, 2013, 19:20:52 »
Skoro tak uwazasz... uwielbiam ta serie :) ale trzeba byc obiektywnym :)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: Listopad 16, 2013, 19:27:46 »
Ehh, nom jeśli już zaopatrzę się w PS4 to tylko i wyłącznie dla U4, nie jestem napalona na nową konsolę i na żadnych innych produkcjach mi w takim stopniu nie zależy jak na czwartej grze z serii Piesków. :P W związku z czym mam nadzieję, że będzie warto. No dobra, źle się wyraziłam. Przecież mam pewność, że będzie warto. ;D Ale liczę na to, że zostanę dosłownie wbita w fotel. A jak jeszcze multi przy przekraczającym-wszelkie-granice-wywalonym-w-kosmos-i-poza-niego singlu udałby się multiplayer - ahh <wzdycha>.

Offline dante87

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
  • Pozdrawiam ^^
« Odpowiedź #89 dnia: Listopad 18, 2013, 15:15:40 »
Christophe Balestra  (Naughty Dog)
"Rozwiniemy przedstawienie historii oraz grę aktorską, jak zawsze. Ale gdy zobaczycie to, nad czym aktualnie pracuje zespół, to ukaże wam się największy skok jakościowy jeśli chodzi o grafikę. Jestem pewien, że będziecie zachwyceni gdy doświadczycie tego, nad czym pracujemy."
Było : PS2 Fat / PS3 Slim 120 GB / PSP 3004 (1) / PSP 3004 (2)
Jest : PS2 Slim / PSP 3004 (3)
Będzie : PS3 Slim 320gb / PS4
PSN ID: BlackNeq