Autor Wątek: Poziomy trudności w U2  (Przeczytany 1974 razy)

Offline thomsonn1

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
Poziomy trudności w U2
« dnia: Luty 08, 2012, 20:56:26 »
Witam  ;)

Mam 2 pytanka, a mianowicie :

Mam ukończony poziom trudności w U2 na miażdzący, lecz jeśli chodzi o grę wieloosobową -> własna gra -> tryb kooperacji -> poziom trudności, to mogę wybrać tam tylko łatwy i normalny, gralem ze znajomymi w poziom miażdzący, ale to oni musieli ustawić grę, mi ten poziom nie chce wejść niestety. W związku z tym pytanie : jak mam to odblokować ? ;)

Drugie pytanie to kwestia U3, czy są tam tryby gry jak w U2 czyli przetrwanie ? bo przeszukalem i niestety nie znalazłem tego trybu, niby jest jakies przetrwanie, ale tam raz jest niby oblężenie, raz bożek itd.

Z góry dzięki za odpowiedz :)

Aha, mój nick na PS to:  thomsonn1119nika. Pozdrawiam  8)

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
Odp: Poziomy trudności w U2
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 08, 2012, 21:10:52 »
w U2 odblokowujesz wymagajacy przechodząc dowolną misje z coopa na normalnym, a miażdzacy przechodząc dowolną misje z coopa na wymagającym ;)

w U3 jest Arena zawierająca "Gorączke złota", "Przetrwanie" i "Obleżenie" - jaki tryb w danej rundzie zalezy od szczęścia i rund jest 10
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2012, 21:43:12 wysłana przez plampa97 »

Offline thomsonn1

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 08, 2012, 21:38:42 »
Dzięki za szybką odpowiedź ;)

Co do misji, to chodzi o rozdziały z gry ? wszystkie sprawdziłem i mam ukończone na poziomie miażdżącym, no chyba, że to nie o to chodzi. Mowa tu o U2 ;)

Czyli potwierdziłeś mnie, że w U3 nie ma jednak tylko przetrwania, lub oblężenia, szkoda, że nie ma też celu w trybie kooperacji ;) Chyba , że jest, już nie pamiętam, bo U3 jakoś dawno nie włączałem .

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2012, 21:43:38 »
Edytowałem posta, chodzi oczywiscie o misje z coopa ;)

Offline thomsonn1

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 09, 2012, 23:18:53 »
A czy możliwe jest , że mimo, że już naprawdę sporo grałem już w : Cel w trybie kooperacji to mogły mi jednak te poziomy trudności nie wskoczyć ? Kombinowałem dziś i dalej niestety nie mam tych poziomów trudności, chyba sobie odpuszczę jednak to ;)

Interesuje mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie : system wyszukiwania graczy -> kwadrat -> inne ustawienia - > poziom trudności współpracy również do wyboru tylko łatwy i normalny. Próbowałem przy każdym rodzaju gry i tylko poziom łatwy i normalny. Czy to może jest coś innego i tylko takie są możliwe tryby, czy też kwestia odblokowania ? W przetrwanie lubię ze znajomymi baaardzo często pograć, kilka godzin dziennie, wiec raczej tam powinny się odblokować inne możliwości ;)    a tu moje statystyki z gry z co-opa http://www.naughtydog.com/stats/thomsonn1119nika , więc wydaje mi się, że mimo, że gram dopiero 4 miecha, to powinny mi się odblokować te poziomy trudności.....ehh ale się spisałem ;)