Propozycja!Przejdę do rzeczy: dzisiaj włączyłem multi uncharted 2 i jakoś nie mam ochoty wracać do trójki...całkowicie.
Niegrzeczne Pieski całkowicie olali 3 część... stąd mój
pomysłJedyne co przychodzi mi do głowy to petycja :
Każda osoba której zależy na uncharted 3, niech np: w weekend gra tylko i wyłącznie w multi dwójki w ramach buntu... niech Naughty Dog zacznie myśleć, że
coś jest nie tak.Dla zainteresowanych:Wiadomość ogłosilibyśmy na oficjalnym forum ps i uncharted. Do wszystkich spotkanych osób na multi wysyłalibyśmy wygenerowaną wiadomość o petycji...oczywiście
po angielsku.
Umiem angielski 
No właśnie tu zaczynają się schodki- potrzebuję chętną osobę, która w miarę ogarnia ten język i mogłaby mi pomóc w napisaniu petycji.
W u2 rozpoznawalibyśmy się nazwą klanu np: NdPh
Naughty Dog Please help.
Co wy na to? (Nie interesuję mi ile osób się zgłosi, więc proszę bez postów typu: nie uda się itp

)
List to ND:Drogie Naughty Dog!
Najlepiej przejść od razu do sedna sprawy- nie ma co ukrywać.
Liczę na lepsze jutro w multi u3
Tak, lepsze jutro. Nie mam pojęcia od kiedy przestaliście interesować się trzecią częścią waszej trylogii, ale czas to zmienić i zacząć z powrotem pracować i to na najwyższych obrotach!
Zawsze byłem waszym fanem, niestety już powoli zaczyna brzydnąć mi oczekiwanie na cud w postaci prawdziwego, dobrego patcha, który zmieni to co należy.
U2 było genialne pod każdym względem, chciałbym aby było tak z U3...chyba nie chcecie zawieść waszych fanów?!
Oto lista błędów i próśb, którą przygotowałem z nadzieją na wasz odzew. Błagam zainteresujcie się tym!
-Blindfire jest przesadzony! W menu multi piszę, że strzały celowane są skuteczniejsze niż strzelanie w biegu -_- błąd! Biegając z Kalem można zabić nawet z 30 metrów! I
gdzie tu skill?
- Właśnie...Kal. Ta broń zaprzecza prawą fizyki

. Strzelając na oślep nie mamy w ogóle rozrzutu, a starając się wycelować celownik drga jak oszalały.
-Avatary z u3 są zbugowane! Płace za coś co niby ma wyglądać jak Kathrine Marlow, a dostaję avatar całkowicie nie związany z serią uncharted!
-Fall. Tak wiem, znam liczne kontrowersje na temat tej broni. Ale ja osobiście nie mam nic przeciwko temu aby broń ta zaliczała się do silnych. (podnieść na mapie, a nie wybrać z ekwipunku)
-Tau sniper. WTF!! Szybkostrzelność jest zbugowana. Z tym dodatkiem zabijamy tak samo jak bez niego! Czy tak powinno być?
-Przeciwnik pod ostrzałem powinien mieć spowolnione ruchy.
-Szybkość odskoku i rzucania granatów powinna zostać zwiększona
-Prosimy o nowe poziomy i misje!
-Nowy tryb pt: labolatorium (z u2) : czyli DM only m9, t-bolt, RPG
- Kary za wyjście z meczu! Statystyki po rage quit powinny zostać zapisane.
-Mapy, mapy, mapy! Płacimy za tzw: odgrzewane kotlety. Przydałyby się jakieś nowe mapy...a może jedną mapkę
za darmo tak jak w u2?
To wszystko, mam nadzieję że mnie wysłuchacie. Dla nasz graczy jest to
ważne, chyba że The last of us jest ważniejsze od wszystkich fanów?
(Co o tym sądzicie? Jakieś propozycje?)
zalewaja