Autor Wątek: Petycja do ND!  (Przeczytany 7197 razy)

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 27
  • A żyć możesz tylko za to za co mógłbyś umrzeć
Petycja do ND!
« dnia: Marzec 08, 2012, 18:43:49 »
Propozycja!
Przejdę do rzeczy: dzisiaj włączyłem multi uncharted 2 i jakoś nie mam ochoty wracać do trójki...całkowicie.
Niegrzeczne Pieski całkowicie olali 3 część... stąd mój pomysł

PetycjaJedyne co przychodzi mi do głowy to petycja :
Każda osoba której zależy na uncharted 3, niech np: w weekend gra tylko i wyłącznie w multi dwójki w ramach buntu... niech Naughty Dog zacznie myśleć, że coś jest nie tak.

Dla zainteresowanych:
Wiadomość ogłosilibyśmy na oficjalnym forum ps i uncharted. Do wszystkich spotkanych osób na multi wysyłalibyśmy wygenerowaną wiadomość o petycji...oczywiście po angielsku.
Umiem angielski  ::) No właśnie tu zaczynają się schodki- potrzebuję chętną osobę, która w miarę ogarnia ten język i mogłaby mi pomóc w napisaniu petycji.
W u2 rozpoznawalibyśmy się nazwą klanu np: NdPh
Naughty Dog Please help.

Co wy na to? (Nie interesuję mi ile osób się zgłosi, więc proszę bez postów typu: nie uda się itp ;) )

List to ND:
Drogie Naughty Dog!

Najlepiej przejść od razu do sedna sprawy- nie ma co ukrywać.
Liczę na lepsze jutro w multi u3
Tak, lepsze jutro. Nie mam pojęcia od kiedy przestaliście interesować się trzecią częścią waszej trylogii, ale czas to zmienić i zacząć z powrotem pracować i to na najwyższych obrotach!

Zawsze byłem waszym fanem, niestety już powoli zaczyna brzydnąć mi oczekiwanie na cud w postaci prawdziwego, dobrego patcha, który zmieni to co należy.
U2 było genialne pod każdym względem, chciałbym aby było tak z U3...chyba nie chcecie zawieść waszych fanów?!

Oto lista błędów i próśb, którą przygotowałem z nadzieją na wasz odzew.  Błagam zainteresujcie się tym!

-Blindfire jest przesadzony! W menu multi piszę, że strzały celowane są skuteczniejsze niż strzelanie w biegu -_- błąd! Biegając z Kalem można zabić nawet z 30 metrów!  I gdzie tu skill?

- Właśnie...Kal. Ta broń zaprzecza prawą fizyki  ;D. Strzelając na oślep nie mamy w ogóle rozrzutu, a starając się wycelować celownik drga jak oszalały.

-Avatary z u3 są zbugowane! Płace za coś co niby ma wyglądać jak Kathrine Marlow, a dostaję avatar całkowicie nie związany z serią uncharted!

-Fall. Tak wiem, znam liczne kontrowersje na temat tej broni. Ale ja osobiście nie mam nic przeciwko temu aby broń ta zaliczała się do silnych. (podnieść na mapie, a nie wybrać z ekwipunku)

-Tau sniper. WTF!! Szybkostrzelność jest zbugowana. Z tym dodatkiem zabijamy tak samo jak bez niego! Czy tak powinno być?

-Przeciwnik pod ostrzałem powinien mieć spowolnione ruchy.

-Szybkość odskoku i rzucania granatów powinna zostać zwiększona

-Prosimy o nowe poziomy i misje!

-Nowy tryb pt: labolatorium (z u2) : czyli DM only m9, t-bolt, RPG

- Kary za wyjście z meczu! Statystyki po rage quit powinny zostać zapisane.

-Mapy, mapy, mapy! Płacimy za tzw: odgrzewane kotlety. Przydałyby się jakieś nowe mapy...a może jedną mapkę za darmo tak jak w u2?

To wszystko, mam nadzieję że mnie wysłuchacie. Dla nasz graczy jest to ważne, chyba że The last of us jest ważniejsze od wszystkich fanów?

(Co o tym sądzicie? Jakieś propozycje?)

zalewaja

Offline tesiorek84

• Level 11
  • *
  • Reputacja: 8
Odp: Petycja do ND!
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 08, 2012, 21:47:25 »

Dear Naughty Dog,

I would like to go straight to the point as there is no need to waste your or my time...
I hope for a better tomorrow in U3 multiplayer-YES, better tomorrow!
I have no idea when ,and most of it WHY you have stopped investing in the last part of your trilogy, but I think it is time to change that and start to work on it and improve.
I am and have always been one of the biggest fan of U3, however I have got enough of waiting for some kind of ?miracle? that your PATCH will change all faults.
U2 was brilliant in every way!-I really wish that U3 could be the same. I believe that you do not want your fans to be disappointed, so please see below the list of faults, which I have prepared to help you understand what my point is:

-BLINDFIRE : When using KAL weapon it is easier to shoot someone from the hip than aim shooting. You can kill someone from 30 meters! ? Can you really see skill in this?

-Avatary z u3 są zbugowane! Płace za coś co niby ma wyglądać jak Kathrine Marlow, a dostaję avatar całkowicie nie związany z serią uncharted!

-Fall weapon: There is so many different views regarding that weapon, but if you ask me I cannot see the reason why this weapon should not be classified as a strong weapon like T-bolt or PAK  (to pick it up on actual map rather that from competitive load outs).

-Tau sniper:  The rate of fire is faulty ,as it does not really matter if you use the add or not.

-The opponent under fire should be a bit slower (slow movements).

- The speed of roll and throwing grenades should be increased.

-Please provide us new prestige modes, challenges and missions.

-New mode like ?LAB? in U2. (I mean TDM only m9, T-bolt, RPG).

-The penalty when rage quit occur. Stats should be recorded.

-Maps, maps and maps! We paid for stuff we have already seen in U2 and we expected that you will spread your offer by adding new, challenging locations.

That?s all I wanted to say and share with you. I hope you will listen.
 For us, the players and fans this is VERY IMPORTANT, unless your new project ?The last of us? is more important than US?

... brakuje tylko tlumaczenia odnosnie avatarow  ::) mam nadzieje ze jakos pomoglem.. jesli ktos to bedzie czytal i wychwyci jakies bledy to niech poprawi  ;D mam nadzieje ze jakos pomoglem.. pozdro

3mam kciuki oby sie udalo

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 09, 2012, 06:34:38 »
Skacze z radości... cho tu mordo Cię uściskam :P

Offline tesiorek84

• Level 11
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 09, 2012, 10:21:30 »
mam tylko nadzieje ze uda sie cos tym zdzialac.. zobaczymy co z tego wyniknie ;)

wikarek5

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 09, 2012, 14:18:26 »
Pomysł bardzo dobry i popieram go w 100%. :D
Niestety z listem nie mogę pomóc, bo z angielskiego jestem gorzej niż słaby. :P
Można by jeszcze dopisać żeby Co-Op Shade Survival Mode dla wszystkich był za free, a nie tylko dla posiadaczy
Fortune Hunters Club. ;D
Powodzenia :)

Woochi

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 09, 2012, 14:59:03 »
Słuszna sprawa, popieram!

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 09, 2012, 16:07:34 »
Ogólny dopisek, żeby więcej rzeczy było za free. Gracze PC'towi do każdej gry mają miliony modów, które mogą ściągnąć sobie za darmo, a na ps3 co? Wielkie qwno. Pomysł ogólnie fajny

Offline tesiorek84

• Level 11
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 09, 2012, 17:29:27 »
juz z tym "za free" to przesada.. fajnie bedzie jak zwroca uwage nad poprawkami w grze ktore zalewaja wyodrebnil.. zobaczymy czy licza sie z Nami czy maja Nas gdzies.. peace :D
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2012, 21:21:40 wysłana przez tesiorek84 »

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 09, 2012, 22:58:19 »
Spodziewajcie się patcha w przyszłym tygodniu  8)

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 16
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 09, 2012, 23:18:22 »
Ja raczej się nie spodziewam nowego patcha w następnym tygodniu. Eric na stronie ND pisał w komentarzach że do U3 też szykują "LAB" czyli tak jak było w U2 weekend z podwójną gotówką i różne tryby jak np. na same snajperki.  ;)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 10, 2012, 15:23:15 »
Dobry pomysł  ;) Zalewaja umieściłeś to na forum Naughty Dog?

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 10, 2012, 18:08:42 »
Naughty Dog, oficjalne forum ps, polskie i amerykańksie. Powysyłałem wiadomości na ps3...itd itp

Offline tesiorek84

• Level 11
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 14, 2012, 10:32:04 »
i jak sprawy sie maja ?? cos wiadomo ?? byla jakas odpowiedz?? jak ludzie zareagowali ??

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 14, 2012, 16:43:47 »
A wysłaliście to w ogóle? Myśleliście o wysłaniu do Sony? Bo sony jest właścicielem ND :D

Offline Kawalord

• Level 1
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 14, 2012, 18:06:10 »
Moim zdaniem nie powinno być kar za wyjście z gry tak jak w 2,bo np. komuś się może net rozłączyć ale do statystyk wręcz powinno się zapisywać bo wiadomo że komuś się 50 razy net nie rozłączy a jak tak to niech go zmieni taka moja opinia ale ogólnie dobrze napisane ale moim zdaniem w multi jest mało błędów powinni już 4 planować a nie zgapiać z 2 jak 3 bo prawie to samo się powtarza.