Mi się bardzo nie podoba że ND robi skok na kasę. Teraz to już w ogóle pojechali z tą grą bo nawet zwykłe spodnie, które w grze możesz kupić za kilka set tysięcy możesz kupić w sklepiku za 10zł. Co jest totalnym przegięciem.
1. Po co to kupować skoro wystarczy pograć 1h żeby to zdobyć
2. Za co 10zł, za tandetne dziurawe spodnie
Gra sama w sobie była by dobra gdyby nie te buble (czapeczki, usprawniacze do broni). No ale trzeba jakoś z tym żyć i tak jest już dużo lepiej niż po premierze patch'u 1.13 bo nie ma tych wszystkich noob'ków, którzy bez G-Mal z celnością i szybkim wybuchem nie wchodzą do gry.
Widze ze slusznie postapilem sprzedajac U3 po patchu 1.12.58 - z tego co pamietam.
(tak to mnie hejtowaliscie tutaj wczesniej).
Czy ja wiem czy dobrze zrobiłeś. Uncharted kupuję się bardziej dla fabuły niż dla multi, bo powiedzmy szczerze nawet multi w U2 nie było jakieś epickie po prostu było dobre. No ale twój wybór. No chyba że ty kupiłeś U3 tylko dla multi wtedy faktycznie istnieją duże powody by sprzedać grę.
No a ja wciąż będę żyć w nadziei że po premierze The Last of Us za U3 wezmą się bardziej kompetetni ludzie i naprawią tę grę bo wystarczy tylko usunąć czapeczki i niektóre usprawniacze które są przegięte.