Autor Wątek: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)  (Przeczytany 114892 razy)

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
Odp: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)
« Odpowiedź #300 dnia: Sierpień 07, 2012, 22:52:11 »
to byście narzekali że znowu musicie długo czekać ;] samo się nie zrobi ;]

Don,ja już narzekam że długo muszę czekać ale co się dziwić jak nie potrafią naprawić błędów od dnia premiery.Weźmy pierwszy przykład z brzegu czas oczekiwania na graczy,mógłbym przymknąć na to oko gdyby w U3 grało 15 osób na świecie.Następna sprawa która mnie rozbraja to wybór mapek np:Lotnisko i Lotnisko bez początku lub Metro i Metro bez początku,na cholerę trzymać zwalone mapki jak wiadomo że połowę ludzi z nich wywali na początku gry.Jak dla mnie,to jest zamydlanie oczu graczom dodatkami które i tak pewnie nie zostaną wykorzystane.

Offline Fayte

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #301 dnia: Sierpień 07, 2012, 23:13:59 »
@up dokładnie, +1. Myślałem, że już coś poprawili, ale widzę, że dalej sobie w ch..ja ze wszystkimi lecą... no cóż.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 07, 2012, 23:25:43 wysłana przez ww200 »

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #302 dnia: Sierpień 08, 2012, 06:10:36 »
może nie potrafią tego naprawić ??

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 22
  • Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń.
« Odpowiedź #303 dnia: Sierpień 08, 2012, 09:00:00 »
Weźmy pierwszy przykład z brzegu czas oczekiwania na graczy,mógłbym przymknąć na to oko gdyby w U3 grało 15 osób na świecie.
Ta tylko problem jest taki że mało osób tego problemu doświadcza. Ja na czas oczekiwania graczy nie narzekam mi zawsze szybko wyszukiwało chyba że grałem z kilkoma osobami w drużynie ale i wtedy długo nie czekałem(może to moja jakaś ponadprzeciętna cierpliwość ale wątpię).
Następna sprawa która mnie rozbraja to wybór mapek np:Lotnisko i Lotnisko bez początku lub Metro i Metro bez początku,na cholerę trzymać zwalone mapki jak wiadomo że połowę ludzi z nich wywali na początku gry.
Bo są ludzie (np. ja) którym się te "zwalone" początki podobają, Nd nie wyrzuci czegoś nad czym pracowało tak długo. Chociaż fakt często mnie wywala podczas intra, szczególnie na lotnisku ale i tak głosuję na intro :P.
Push your matches, no more rain,
Burn this fucking world today.

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #304 dnia: Sierpień 08, 2012, 15:46:25 »
Wczoraj jak wyszedł patch to byłem pod jarany, że hej. Myślałem, że w końcu ND wzięło się za swoją najlepszą grę, ale jak widać nic nie naprawili tylko dali kilka ubranek nad którymi będzie trzeba znowu się nieźle napocić żeby je zdobyć bo skarby wcale łatwiej nie wypadają :( Ja nie pamiętam jak nazywa się głównym Mutliplayer Designer'em, ale uważam że powinien wylecieć ze studia na zbity pysk >:(. Po każdej aktualizacji nie jest nic lepiej, a co najwyżej tak samo. Mieli w najbliższym patchu osłabić G-Mal'a jednak ja nic takiego nie zauważyłem, ba uważam że nawet go polepszyli. Naprawdę bardzo mocno się zawiodłem na ND i jeśli w najbliższym patchu nie naprawią tej gry, która przecież w fazie beta była niemal idealna, to przypuszczam że ograniczę moje granie w nią tylko do jednego treningu rUpl w tygodniu i ewentualnego spotkania ligowego :(

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #305 dnia: Sierpień 09, 2012, 00:01:10 »
Wczoraj jak wyszedł patch to byłem pod jarany, że hej. Myślałem, że w końcu ND wzięło się za swoją najlepszą grę, ale jak widać nic nie naprawili tylko dali kilka ubranek nad którymi będzie trzeba znowu się nieźle napocić żeby je zdobyć bo skarby wcale łatwiej nie wypadają :( Ja nie pamiętam jak nazywa się głównym Mutliplayer Designer'em, ale uważam że powinien wylecieć ze studia na zbity pysk >:(. Po każdej aktualizacji nie jest nic lepiej, a co najwyżej tak samo. Mieli w najbliższym patchu osłabić G-Mal'a jednak ja nic takiego nie zauważyłem, ba uważam że nawet go polepszyli. Naprawdę bardzo mocno się zawiodłem na ND i jeśli w najbliższym patchu nie naprawią tej gry, która przecież w fazie beta była niemal idealna, to przypuszczam że ograniczę moje granie w nią tylko do jednego treningu rUpl w tygodniu i ewentualnego spotkania ligowego :(
Cinek spokojnie ND wydało szybciej okrojoną wersję patch'a specjalnie dla graczy. :)
14 września dojdzie reszta wraz ze nowymi (możliwe bezpłatnymi) dlc. ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #306 dnia: Sierpień 09, 2012, 00:21:55 »
Wiesz wojtek ja już mam w dupie ich patch'e do tej gry. Dzisiaj jak ptrzyłem w profilu mojej postaci przed sparingiem to zuważyłem że zablokowało mi wszystkie skiny poza trzema pierwszymi i jednym z dwóch kupionych bo drugi mi też zablokowało >:(. Nie mam już sił żeby się wkurzać na tą grę. Po prostu już gram w nią tylko i wyłącznie dla rUpl. I mam nadzieję że jutro rano odzyskam przynajmniej skórki za które zapłaciłem prawdziwe pieniądze >:(  Bo w innym przypadku gra ląduje za oknem jako pokarm dla psów albo gołębi.

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #307 dnia: Sierpień 09, 2012, 00:54:00 »
apropo pokarmu... Nie należę do osób ciągle narzekających, ale muszę przyznać, że w tym nowym patchu Nanughty Dog rzucili graczom tłustego świniaka żeby się nażarli... te wszystkie skórki postaci, niby nowe bronie, trofea... ale te rzeczy powinny być już dostępne w dniu premiery. Wydali wybrakowane multi. Ponadto niepodoba mi się ten tryb turnieju - czy oni serio myślą, że ludzie będą kupować bilety za prawdziwą kasę żeby w tym uczestniczyć? Spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Trochę mydlenie ludziom oczu i zbyt duży hype na też patch, ale...  motywacja do zdobywania tych pierdółek w sumie jest ;) Nie ma sensu już narzekać,  trzeba się już pogodzić, że ta gra już nie będzie nigdy idealna, musieliby cały tryb przeprojektować ;) Może Uncharted 4 będzie lepsze? :D

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #308 dnia: Sierpień 09, 2012, 14:15:25 »
Naughty Dog upodabnia się do Polyphony Digital. Wypuścili GT5 ( z kosmicznym opóźnieniem) I co około tydzień były łatki poprawiające itp...

Offline natanek666

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 6
  • Jest jeden noob . O bardzo " suchym " nazwisku :D
« Odpowiedź #309 dnia: Sierpień 09, 2012, 20:13:09 »
Piszę z obozu  ;)
Dali skórki i inne pierdoły .
Moim zdaniem to przerost formy na treścią  :)
200 skinów do wyboru  ;D a gra i tak kuleje
Edit : po zobaczeniu filmiku zacząłem się śmiać  ;D
To są jakieś jaja .
Wygląda to idiotycznie  :-[
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2012, 20:17:02 wysłana przez natanek666 »

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #310 dnia: Sierpień 09, 2012, 21:22:55 »
Jakieś pierdoły są... :) A mam pytanie gdzie do jasnej cholery jest Chloe w bikini? >:(

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #311 dnia: Sierpień 09, 2012, 21:31:40 »
A mam pytanie gdzie do jasnej cholery jest Chloe w bikini?
A miała być ? :o Ale by był odjazd ;D
:D

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #312 dnia: Sierpień 09, 2012, 21:43:56 »
Chodziło mi o to, że tyle "głupich" akcesorii zrobili, a nawet bikini dla Chloe nie dali :(.

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #313 dnia: Sierpień 09, 2012, 22:28:26 »
Bo ten patch daje same głupoty, a przecież bikini dla Chloe to wiadamo przejaw geniuszu ;D

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #314 dnia: Sierpień 09, 2012, 22:49:23 »
Bo ten patch daje same głupoty, a przecież bikini dla Chloe to wiadamo przejaw geniuszu ;D
Ale fajne jest, że Zimowy Drake w końcu ma Aviatory!!! :D Teraz weź je odblokuj-.-