Autor Wątek: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)  (Przeczytany 114906 razy)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Odp: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)
« Odpowiedź #150 dnia: Czerwiec 24, 2012, 11:19:54 »

robaczku jeśli chcesz się czepiać to możesz najpierw wejdziesz na PSS i sprawdzi ile kosztują wszystkie dodatki do U3 oddzielnie i potem o tym pisać.

- Classic Skin Pack 1-3 (3 x 10 zł)
- Multiplayer Acessories Pack (5 zł)
- Doughnut Lazarevic Skin (2 zł)
- Flashback Map Pack 1-2 (2 x 29 zł)
- Rogues Skin Pack 1-2 (2 x 7 zł)
- Doughnut Skin Pack (7 zł)
- Fort Co-op Adventure (22 zł)
- Co-op Shade Survival Mode (22 zł)
- Drake's Deception Map Pack (36)

Razem daje nam to 196 zł, więc chyba jednak bliżej tej sumie do 200 zł niż do 120 ::) Co do tego, że czepiam się DLC, jeśli wydaję 200 zł na jakikolwiek produkt mam prawo jako konsument wyrazić swoje zdanie na jego temat. A moje zdanie o polityce ND w przypadku multiplayer'a do U3 jest gówniane. Do jest tylko moje zdanie i oczywiście każdy może się z nim zgodzić lub też nie. Każdy ma do tego święte prawo. Ale jeśli płacimy tylko za to by dostać: 4 niezłe mapy z Drake's Deception Map Pack, nędzne nowe tryby do co-op (fort i shade) mapy za U2 (trochę zmienione) które powinniśmy dostać za darmo, ponieważ płaciliśmy za nie przy okazji poprzedniej części gry, to samo tyczy się skinów to coś z polityką ND jest chyba nie tak :P

Robakowi chodzi o to, że te dodatki były o wiele tańsze gdy się miało FHC. Natomiast nie rozumiem twojego oburzenia... Szanuje twoje zdanie... ale nikt ci przecież nie każe kupować ciuszków czy jakiś skinów postaci... Tak naprawdę, żeby gra się nie nudziła wystarczy sobie kupić ten najnowszy map pack, w razie konieczności nawet ten flash map pack... fortuny na to nie wydasz.

Co do patch'a to czekam najbardziej na tą postać Spyder'a, koleś nieźle będzie pomykał porkurowo w stroju J&D ;) na trofea też, mam nadzieję, że będą zajmujące jak te w U2 ;)

Offline michał

• Level 10
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #151 dnia: Czerwiec 24, 2012, 12:14:18 »
To prawda mam wolną wolę i nikt mnie nie zmusza do zakupu tych DLC. Ale jeśli wydaję własne pieniądze na jakikolwiek produkt czy to DLC, grę, ubrania, jedzenie itp. to jak każdy konsument mam prawo wypowiedzenia swojego zdania na temat zakupionego towaru. DLC zakupiłem i nie jestem do końca usatysfakcjonowany z tego co otrzymałem i tylko wyrażam swoje zdanie. Nikt nie musi się z nim zgadzać. Ale mówienie, że ND nie zdziera pieniędzy z graczy to bzdura. Tak jak napisał nowy zdziera ale (jeszcze) nie tak chamsko jak robią to inni developerzy. Niektórzy usprawiedliwiają wydawców i developerów, że wydają dodatki po to by mieć fundusze na kolejne projekty, ale np. Quantic Dream wydali w 2010 roku Heavy Rain, grę totalnie nie komercyjną, z najpiękniejszymi modelami postaci jakie kiedykolwiek w grze można było zobaczyć (nawet w U3 nie mają tak dobrych modeli postaci :P ), z piękną ścieżką dźwiękową. Do gry wyszedł tylko jeden dodatek. Więc można było wydać wspaniałą grę tylko z jednym DLC i tak na niej nieźle zarobić bez wydawania 438653489589342 dodatków które praktycznie nic nowego nie wnoszą. I ludzie z QD nie narzekają chyba na brak funduszy na kolejne gry. Więc nie trzeba wydawać masy dodatków tylko po to by zagarnąć jeszcze więcej kasy.

DLC oddzielnie kosztują w sumie 196 zł, gdy ktoś zakupił FHC zapłacił 89 zł więc ja nadal nie wiem z skąd robak wykombinował 120 zł. Ktoś mnie może oświeci? ;)

Dobra to jest temat o najnowszych patch'ach, nie o tym czy komuś podobają lub nie podobają nie DLC. Więc skończmy z off top'em :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 12:17:14 wysłana przez michał »

“If you're gonna act like a bitch, then you're gonna die like a bitch"

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #152 dnia: Czerwiec 24, 2012, 16:02:01 »
Widocznie szykuje się dość duży patch.
Mam nadzieję, że osłabią strzały niecelowane w KAL'u, a polepszą celowanie.
Chciałbym też może dziedzictwa oraz nowe gadżety związane z ich zdobyciem.
Więcej broni, są nowe tryby to powinny być może bronie?
Oby też zaaktualizowali laboratorium.
A nie Mówiłem?! ;D ;D

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
Odp: Odp: instrukcja do U3
« Odpowiedź #153 dnia: Czerwiec 25, 2012, 18:45:17 »
To jeśli będzię trofeum np. osiągnij 75 lvl, a ja juz go mam dawno, to znaczy, że będe musiał wbijać go jeszcze raz  ???

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #154 dnia: Czerwiec 25, 2012, 18:54:08 »
takiego trofeum na pewno nie bedzie, a jesli nawet to dostaniesz je od razu po odpaleniu multi

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 22
  • Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń.
« Odpowiedź #155 dnia: Czerwiec 25, 2012, 18:55:53 »
Nie, bo będzie trofeum osiągnij level 75 piątego dziedzictwa :).
ND pisało że niektóre trofea będą wstecznie działały czyli jak wypełniliśmy to co mieliśmy zrobić zanim były trofea to nam automatycznie wskoczy, ale nie będzie to działało do wszystkich trofeów.
Push your matches, no more rain,
Burn this fucking world today.

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #156 dnia: Czerwiec 25, 2012, 18:57:33 »
Ciekawe, kiedy wyjdzie ten patch i czy w ogóle będą trofea ;)

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #157 dnia: Czerwiec 25, 2012, 19:48:11 »
Do końca miesiąca mają czas na danie go Sony do weryfikacji., więc myślę że góra dwa tygodnie.
Trofea są już oficjalnie potwierdzone przez ND na ich forum.

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #158 dnia: Czerwiec 26, 2012, 10:43:37 »
2 new legacies is one of the more minor updates to this patch. We're on our 13th patch. It's a lot of hard work to optimize the game and keep it running well. 1.13 is going to blow everyone who plays away. Just wait.
Dwa nowe dziedzictwa to tylko jedno z mniejszych uaktualnień w tym patch'u. Zajmujemy się naszym 13-tym patch'em. Jest dużo ciężkiej roboty w optymalizowaniu gry i dbaniu by dobrze chodziła. 1.13 powali wszystkich grających na kolana. Tylko poczekajcie.

Aha już wiadomo że patch nie pojawi się w czerwcu bo zawiera tyle zawartości że weryfikacja sony się przedłuży, zaraz na początku lipca pojawią się wszystkie informacje o zawartości patch'a(patch notes)

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #159 dnia: Czerwiec 26, 2012, 13:21:55 »
Zobaczymy czy nas powali na kolana,obawiam się że to co jest obecnie zwalone to będzie nadal.Ciekawe do ilu skrócą czas oczekiwania na graczy,bo obecnie to w ciągu godziny można nieraz zagrać dwa razy :D

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
« Odpowiedź #160 dnia: Czerwiec 26, 2012, 14:08:56 »
Z twoim netem ww to dwa mecze w 5 min. mozna zagrac ;D
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #161 dnia: Czerwiec 26, 2012, 14:16:42 »
Z twoim netem ww to dwa mecze w 5 min. mozna zagrac ;D

Tak,tylko niedawno we trzech czekaliśmy 40 minut na graczy :D .Zamiast takie rzeczy naprawić,to wymyślają jakieś dodatkowe gadżety.

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #162 dnia: Czerwiec 26, 2012, 22:14:27 »
Cóż ja nie narzekam na tryb wyszukiwania ponieważ zawsze sobie przypominam ten z AC. W tamtym zawsze trzeba czekać ok.25min na mecz. W U3 natomiast zdarza się to niezbyt często i to w dodatku tylko wtedy kiedy gra się ze znajomym który ma słabego neta. Poza tym dodają te gadżeciki bo jakoś muszą przyciągnąć graczy do tego multika. I mi osobiście bardzo się podoba to co ma podobno być wprowadzone w najbliższym patch'u

Offline Warp

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #163 dnia: Czerwiec 27, 2012, 23:15:21 »
Niemoge sie doczekac tego 1.13 oby bylo jaknajszybciej

Offline natanek666

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 6
  • Jest jeden noob . O bardzo " suchym " nazwisku :D
« Odpowiedź #164 dnia: Czerwiec 30, 2012, 00:43:06 »
Mam pytanie a mianowicie słyszałem że te doświadczenie które nabiliśmy po 75 poziomie 3 dziewictwa pzejdzie na kolejne ? Czy to prawda ? Co o tym sądzicie ???