Autor Wątek: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)  (Przeczytany 114821 razy)

Offline michał

• Level 10
  • *
  • Reputacja: 5
Odp: Najnowsze Aktualizacje do Uncharted 3 (Patch'e)
« Odpowiedź #315 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:00:15 »
ND zapowiadali miazgę, mega patch który kompletnie odmieni tą grę. A co dostaliśmy, bzdurne akcesoria dla postaci (jedne co mi się spodobało to Chloe jako aniołek ;D ). Tryb turniejowy który spowoduję to, że gracze będą coraz częściej grać w grupach po 5 by wygrać. Nawet gdy mamy najlepszy mecz naszego życia a nasza drużyna przegra to dostaniemy gówno, wiele biletów stracimy dlatego, że gra się rozpoczyna a potem sama nas wyrzuca. ND ten tryb stworzyli chyba tylko dlatego, żeby gracze wydawali kasę na bilety i w zamian otrzymali jednego skina i parę akcesoriów dl apostaci. Na początku wydawało mi się, że G-MAL został znacząco osłabiony, ale i tak wiele starć używając M9 albo AK-47 przegramy z noobem z G-MAL'em Eleny. Strzały na oślep M9 niby zostały osłabione, ale ile razy zdarzyło mi się, że strzelam M9 kolesiowi prosto w bebechy a on leci na mnie z M9 na oślep i raz mi przywali i to ja umieram. O braku poprawy KAL'a ani szybkostrzelności M9 nie chcę mi się już nawet nic mówić.

“If you're gonna act like a bitch, then you're gonna die like a bitch"

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #316 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:07:38 »
Kal to w ogóle broń kompletnie nie potrzebna do multi ! Kto kiedykolwiek widział broń która zabija na ślepo z 30/40 metrów ?  ??? Ta broń powinna pójść do śmieci, g-mal powinien być OSŁABIONY , a nie tylko zwiększony rozrzut...

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 22
  • Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń.
« Odpowiedź #317 dnia: Sierpień 10, 2012, 16:18:52 »
Tryb turniejowy który spowoduję to, że gracze będą coraz częściej grać w grupach po 5 by wygrać.
Tutaj akurat się mylisz miśku bo w im większej grasz grupie tym mniej punktów turnieju zdobywasz.
Pamiętać należy że nikt nie zmusza nikogo do kupowania tych biletów, uważasz to za bzdurę to nie kupuj, proste ::). A nagrody za turnieje można zdobyć używając tylko 6 bietów a macie 10, jak nie wyjdzie w tym tygodniu to w następnym.
Serio ludzie tylko narzekacie, współczuje wam już trochę skoro tak was ta gra wkurza, nie przynosi zabawy to w nią nie grajcie i po problemie :P.
Push your matches, no more rain,
Burn this fucking world today.

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #318 dnia: Sierpień 10, 2012, 17:02:32 »
Nowy dobrze gada ;) Jak komuś się nie podoba to niech nie gra :) Mam pytanie: Jak odblokować tego Djina(czy jakoś tak) ??

Offline michał

• Level 10
  • *
« Odpowiedź #319 dnia: Sierpień 10, 2012, 17:52:59 »
Żeby odblokować Djina trzeba 6 razy dotrzeć do złotego (trzeciego) poziomu w turnieju. Aby dotrzeć do trzeciego poziomu trzeba zdobyć (jeśli dobrze pamiętam) 18500 punktów.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2012, 21:24:19 wysłana przez michał »

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #320 dnia: Sierpień 10, 2012, 17:56:00 »
Dzięki za szybką odpowiedź :)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #321 dnia: Sierpień 10, 2012, 19:18:43 »
Tryb turniejowy który spowoduję to, że gracze będą coraz częściej grać w grupach po 5 by wygrać.
Tutaj akurat się mylisz miśku bo w im większej grasz grupie tym mniej punktów turnieju zdobywasz.
Pamiętać należy że nikt nie zmusza nikogo do kupowania tych biletów, uważasz to za bzdurę to nie kupuj, proste ::). A nagrody za turnieje można zdobyć używając tylko 6 bietów a macie 10, jak nie wyjdzie w tym tygodniu to w następnym.
Serio ludzie tylko narzekacie, współczuje wam już trochę skoro tak was ta gra wkurza, nie przynosi zabawy to w nią nie grajcie i po problemie :P.

przypomnij mi żebym Ci piwo postawił jak się kiedyś spotkamy :)

Offline michał

• Level 10
  • *
« Odpowiedź #322 dnia: Sierpień 10, 2012, 19:53:16 »
Co do turnieju. Jeśli ktoś gra z przypadkowymi graczami to jeśli wygrają to dostanie punkty a gdy przegrają nie dostanie nic. Gdy gra w 5 osób to mają prawie 100% szanse, że wygrają ten mecz (chyba, że są naprawdę beznadziejni). Więc większość osób woli grać w grupie ponieważ mają większe szanse na wygraną i na dostanie punktów, mniejszej ilości, ale zawsze dostają, a w pojedynkę ma 50%, że coś dostanie albo nie wygra nic.

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #323 dnia: Sierpień 10, 2012, 22:18:36 »
Jak dla mnie całe multi nadaje się do śmieci. Dlaczego?
1. Kiepskie tekstury postaci przez co wyglądają jak po botoksie
2. Niezrównoważone bronie ktoś ma G-mal i jest kompletną ciotą nagle staje się niemal pro-gamerem
3. Po gnoja tyle broni nie wystarczyłby sam AK47 tak jak w U2, albo jak już chcą mieć kilka broni to AK47, M9 i ewentualnie M4
4. Po co są usprawniacze do broni przez to est tylko mniej zabawy bo np. w otwartym pojedynku z G-mal'em który ma celność możemy się podetrzeć AK i M9
I tak jak już mówiłem Lead Multiplayer Designer nadaje się do zwolnienia bo nie wiem co on tam robi, ale na pewno nie wrzuca w patch'ach usprawnień do gry bo jest tylko coraz gorzej.

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #324 dnia: Sierpień 10, 2012, 23:00:59 »
Jak dla mnie całe multi nadaje się do śmieci. Dlaczego?
1. Kiepskie tekstury postaci przez co wyglądają jak po botoksie
2. Niezrównoważone bronie ktoś ma G-mal i jest kompletną ciotą nagle staje się niemal pro-gamerem
3. Po gnoja tyle broni nie wystarczyłby sam AK47 tak jak w U2, albo jak już chcą mieć kilka broni to AK47, M9 i ewentualnie M4
4. Po co są usprawniacze do broni przez to est tylko mniej zabawy bo np. w otwartym pojedynku z G-mal'em który ma celność możemy się podetrzeć AK i M9
I tak jak już mówiłem Lead Multiplayer Designer nadaje się do zwolnienia bo nie wiem co on tam robi, ale na pewno nie wrzuca w patch'ach usprawnień do gry bo jest tylko coraz gorzej.

Co do 4. się nie zgodzę, jeżeli wie się co i jak, to można dać radę AK czy M9, gorzej z Fal...

Offline michał

• Level 10
  • *
« Odpowiedź #325 dnia: Sierpień 10, 2012, 23:23:13 »
ND chyba sądzą, że ludzie grający w ich gry to prawdziwi debile. Bronie są niezbalansowane, niektóre postacie wyglądają tragiczne, można przechodzić przez ściany (ostatnio przez przypadek wskoczyłem do wnętrza statku :P), a oni zamiast zająć się poważnymi problemami dodają ptasie gniazdo na głowę dla naszej postaci :(

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #326 dnia: Sierpień 10, 2012, 23:33:51 »
ND chyba sądzą, że ludzie grający w ich gry to prawdziwi debile. Bronie są niezbalansowane, niektóre postacie wyglądają tragiczne, można przechodzić przez ściany (ostatnio przez przypadek wskoczyłem do wnętrza statku :P), a oni zamiast zająć się poważnymi problemami dodają ptasie gniazdo na głowę dla naszej postaci :(
Dobrze że mi przypomniałeś mało tego że gra jest nie zbalansowana. To oni jeszcze dorzucają jakieś dziwne czapki które nie dość że nie wiadomo do czego się odnoszą np. hełm krzyżowca to jeszcze one mają jakieś niezwykłe zdolności które jeszcze bardziej pomagają nam zabić oponenta bez większego wysiłku. Ja nie wiem co im tam odbija. Chyba na prawdę za bardzo kombinują z tą grą przecież te medalowe kopy w zupełności by wystarczyły. To nie oni muszą dawać po dwadzieścia różnych dupereli które jeszcze bardziej pogarszają rozgrywkę. Niedługa dadzą medalowy kop który będzie  sam sterował naszą postacią i wybijał wszystkich dookoła nas.

Offline nowy118i

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 22
  • Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń.
« Odpowiedź #327 dnia: Sierpień 10, 2012, 23:44:19 »
Bronie są niezbalansowane, niektóre postacie wyglądają tragiczne, można przechodzić przez ściany (ostatnio przez przypadek wskoczyłem do wnętrza statku )
Bronie nigdy nie będą "zbalansowane" bo jak "pogorszą" jedną broń to druga będzie "przesadzona". Aha taka rada dla was jak dużo ludzi was zabiją jakąś bronią to zastanówcie się nad własnym stylem gry i co źle robicie a nie wkur..ie się że broń przesadzona. Naprawdę ludzie miejcie trochę dystansu ::).
Co do gorszych modeli postaci to się zgadzam, można było i powinno się to lepiej zrobić.
Pokaż mi grę w której nie ma tego typu błędów jak przechodzenie przez ściany.
I dalej przypominam jak ci się nie podoba nie graj, mniej się będziesz denerwował i dłużej żył :P.

przypomnij mi żebym Ci piwo postawił jak się kiedyś spotkamy
Przypomnę, przyda mi się bo się czuje jak "adwokat diabła".
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2012, 23:48:52 wysłana przez nowy118i »
Push your matches, no more rain,
Burn this fucking world today.

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #328 dnia: Sierpień 10, 2012, 23:59:59 »
Nowy racja, u mnie piwa nie będzie, bo nie sprzedadzą mi :D

Offline michał

• Level 10
  • *
« Odpowiedź #329 dnia: Sierpień 12, 2012, 10:48:11 »
DeNi o fajnej godzinie zamieściłeś swojego ostatniego posta :D