Autor Wątek: instrukcja do U3  (Przeczytany 2034 razy)

Offline Z_I_J_A

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 1
instrukcja do U3
« dnia: Maj 01, 2012, 15:36:39 »
Witam, jestem świeżynką w U3 w sieci. Do tej pory przeszłam grę na poziomie normalnym w kampanii. Od 3 dni mam w końcu wifi w domu więc moje szczęście sięgnęło zenitu mogąc nareszcie grać w sieci. W związku z tym proszę o wytłumaczenie co i jak " to się je" tzn, wiem że są te wszystkie tryby, drużyny itp Właściwie chodzi mi o całokształt. jak się zdobywa rangi? co one mi dają? co to są te kopy, jakieś medalowe?? nie ma do tego nigdzie instrukcji więc proszę was o pomoc. dziękuję

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
Odp: instrukcja do U3
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 01, 2012, 16:41:56 »
Jakimś pro gamerem nie jestem ale postaram się to opisać:

1. Rangi zdobywasz poprzez najzwyklejsze granie. Grasz, mordujesz, giniesz i wbijasz kolejne lvl. To jest po prostu expo.

2. Im wyższy lvl tym "fajniejsze" skórki odblokowujesz itp.

3. Kopy to są takie jakby dodatki. Możesz sobie ustawić np. snajperke i po odpowiednim czasie/spełnionych warunkach możesz go użyć wciskając strzałkę w górę.

Offline Z_I_J_A

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 01, 2012, 21:03:18 »
dzięki, gram i cały czas sie uczę czegoś nowego, to coś odkryję tu mnie ktoś zastrzeli. ale przyznam że baaaardzo wciąga.

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 01, 2012, 21:06:25 »
Może to trochę w czymś pomoże: http://porady.polygamia.pl/porady/w,3053,130317831,130445404,Uncharted_3_Multiplayer_jak_grac_Poradnik.html

edit alt: skasowałem te posty nic nie wnoszące do tematu... Forum właśnie jest dla ludzi, którzy szukają pomocy. Trochę luzu chłopaki
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2012, 13:33:41 wysłana przez Alteran »

Offline Z_I_J_A

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 13, 2012, 14:33:11 »
jeszcze kilka pytań, bo nie do końca wiem co oznacza liczba PD pod pieniędzmi? a trofea? czy je się zbiera tylko podczas trybu kampanii?dla singla? czy w multi tez?
dzieki za odp.

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 13, 2012, 15:00:15 »
jeszcze kilka pytań, bo nie do końca wiem co oznacza liczba PD pod pieniędzmi? a trofea? czy je się zbiera tylko podczas trybu kampanii?dla singla? czy w multi tez?
dzieki za odp.
PD są to punkty doświadczenia, które powiększają Ci się z czasem grania.
Natomiast trofea odblokowuje się wyłącznie w kampanii, lecz Naughty Dog planuje zrobić trofea do multi wraz z DLC. :)