Sory, ale zrobienie teraz sezonu w U2 to samobójstwo tej ligi i strzał w stopę dla portalu. Uno jak już ktoś zauważył kto jeszcze gra w U2. Wielu już jej nie ma bo zamienili na U3 a nawet jak mają to gdzieś głęboko w szafie. Due U3 jest obecnie w modelu F2P. Co to oznacza? Że wielu ludzi teraz ma tę grę bo jest za free. Wielu nowych ludzi zaznaczam. Ludzi, którzy potencjalnie mogą by naszymi nowymi użytkownikami.
Z chęcią bym zagrał w sezon w U2, ale to nie ma najmniejszego sensu. Skrzykną się może z 3 drużyny od nas i ze dwie od ligi i to będzie koniec.
Co do petycji crazy'ego. Nie jest to zły pomysł, ale według mnie ma lukę. W Celu drużynowym mamy King of the Hill i Chain Reaction. Już same te dwa tryby same każą nam kampić. Nie wspomnę, że i tak może wylosować nam TMD na którąś z rund. Patrząc czysto hipotetycznie. W 3 rundach możemy mieć King of the Hill, Chain Reaction i Team Deathmatch. Więc będzie to jeszcze większa kampa niż jest obecnie.
Grabież według mnie mogła by się jak najbardziej sprawdzić. Jednak osobiście uważam, że i tak najdą się maruderzy którzy zdobędą dwa skarby i zaczną kampić na skarbie tak żeby oponent nie mógł go dostać w łapki nawet na sekundę. Jednak bardzo dużym plusem takiej była by świeżość w rozgrywkach. W końcu każdy by dał sobie siana z tym DM'em i nie patrzył na staty. Do stat liczyły by się tylko występy i ilość "przyłożeń"
Taka jest już ta gra. Ogólnie ostatnio sam myślałem o lidze i o tym jak ja bym ją zorganizował i wpadłem być może na przydatny pomysł.
Można by dawać zwycięzcy 3 pkt itd oraz jeżeli kapitan drużyny udowodni, że jego drużyna nie kampiła podczas meczu to otrzymają 1 lub dwa punkty niezależnie czy wygrali czy przegrali. Takie punkty mogły by otrzymać obie drużyny jeżeli oczywiście by udowodniło, że nie kampiły.
To była by według mnie nagroda dla tych którzy chcą żeby tak gra jakoś się prezentowała oraz mogło by skłonić co niektórych do nie kampienia bo wtedy dajmy na to przelecą im te dwa dodatkowe punkty mogące się okazać na wagę złota.
Punkty można by też uzależniać w taki sposób. Jeżeli drużyna podczas meczu czas kampienia drużyny wynosi ponad 5 min. to drużynie nie przyznaje się bonusu. Jeżeli łączny czas kampienia drużyny wynosi 5-3 min. to otrzymuje ona 1pkt. Jeżeli łączny czas kampienia drużyny wynosi poniżej 3 min. to otrzymuje ona 2pkt.
Czasy kampienia są oczywiście to uzgodnienia bo wiadomo, że czasem w meczu nie da się chwili przykmpić choćby się chciało. Chodzi jednak o to żeby wyeliminować ciągłe kampienie.