Autor Wątek: Liga Unchartedomaniaka - Sezon II - Pierwsze informacje  (Przeczytany 18370 razy)

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
Odp: Liga Unchartedomaniaka - Sezon II - Pierwsze informacje
« Odpowiedź #45 dnia: Listopad 07, 2012, 19:34:10 »
No co z tego że mam graczy z rUpl ;D Ja sie na ratio patrze a u nas do 5 nie dochodzi ;) Zobaczysz ze bede druzyny stworzone z samych graczy z normalnej ligi czyli np.rUpl,swat czy siz ;D

Offline Zberezniak

• Level 4
  • *
  • Reputacja: 2
  • Pały [MPP] :D
« Odpowiedź #46 dnia: Listopad 07, 2012, 23:11:30 »
W sumie ten gość nademną ma racje ;D
Jeszcze w tej lidze unchartedomaniaka zdarzą się cuda. ;D

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #47 dnia: Listopad 30, 2012, 01:04:53 »
Dodałem newsa: http://www.uncharted.pl/blog/startuje-liga-unchartedomaniaka/

Rozsyłajcie tego linka wśród swoich znajomych co grają w Uncharted lub mówcie imo lidze gdy będziecie grać ;)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #48 dnia: Grudzień 01, 2012, 23:20:28 »
Chciałbym tutaj z miejsca zaapelować do wszystkich drużyn, które będą uczestniczyły w II Edycji naszej forumowej ligi. :)

Więc tak... dzięki że się zgłosiliście i chcecie grać. Jednocześnie chcę podkreślić, że każda tego typu liga jest dla zabawy. Nie chodzi o obrzucanie się błotem za każdym razem, o nienawiść czy przezywanie, ale o dobrą zabawę, poznawanie nowych ludzi, współpracę w drużynie i o zdrową rywalizację.
Pamiętajcie, to tylko gra - nie gramy dla kasy przecież, ale po to żeby się dobrze bawić z kumplami. Śledząc V edycję PLU po prostu momentami widząc komentarze i dyskusje po meczach ligowych na forum ucnhartedleague, brakowało mi słów. Bez przerwy kłótnie o naprawdę dziecinne rzeczy. Co było tego głównym powodem? Nieznajomość zasad fair play, pewnie i tak... ale bardziej brak umiejętności pogodzenia się z porażką. :)

I edycja naszej ligi pokazała, ze jednak da się w większości grać w spokoju i w przyjacielskiej atmosferze. Obyśmy utrzymali ten stan rzeczy w nadchodzącym sezonie. I tego właśnie życzę wszystkim Unchartedomaniakom. Przy okazji słowa uznania za organizację dla Przemka i Piotrka.
Życzę Wam powodzenia w lidze.  :)

Pozdrawiam,
Ted