SMF - Just Installed!
Mam pytanie Ten limit ratio 6.0 bedzie skrupulatnie wymagany? Czy przymkniecie oko jak bedzie 6.08 ??
Cytat: mistrz-michal1 w Listopad 07, 2012, 16:53:41Mam pytanie Ten limit ratio 6.0 bedzie skrupulatnie wymagany? Czy przymkniecie oko jak bedzie 6.08 ??Tak, przymkniemy oko. Ale przed zapisaniem drużyny napisz o tym do mnie lub Alta na PW, że zakładasz drużynę która minimalnie przekracza limit ratio i podaj je ile wynosi
tu chodzi o to zeby nie każdy był super mega ultra pro tylko oto żeby były mieszane składy czyli silny ze słabszym a nie żeby od razu każdy miał ratio ponad 2.0
Cytat: Sebek16 w Listopad 07, 2012, 18:56:02tu chodzi o to zeby nie każdy był super mega ultra pro tylko oto żeby były mieszane składy czyli silny ze słabszym a nie żeby od razu każdy miał ratio ponad 2.0 odezwał sie ten co słaby zespół ma.3 graczy rUpl, a w tym 2 z wyróżnieniami oraz 2 graczy z zespołów mistrzowskich z tamtego sezonu a oprócz tego 2 najlepszych graczy rUpl pod względem ratio w grupie Polo Nie przesadzaj Sebol