ok, rozumiem że zaliczacie AF do słabszych drużyn (teoretycznie) ale jak mamy być silniejsi jak do nas strzelacie !!
ok rozumiem czasem się pomylicie i wam lekko spust chodzi, no ale strzelać w plecy ??
mimo tego iż mówiłem że się bany posypią !!
Reasumując liga była super ale uczestnicy grający z nami, no po prostu żenada, nie potrafią się dostosować do regulaminu, jak mówię NIE STRZELAĆ DO ADMINÓW to mam na myśli NIE STRZELAĆ DO ADMINÓW.
Ale mniejsza z tym, dobrze że mam dostęp do plików ligi to punktacje jakoś skoryguje by AF było na podium, mimo waszych błędów.
a teraz na poważnie to też się zgodzę z sformułowaniem że to miała być liga forumowa

przyczepić się mogę tylko tego że nie do końca rozumiem na jakiej zasadzie były losowane drużyny, więc myślę że w kolejnej edycji faktycznie można zrobić 3vs3, i mam nadzieje że Alt znajdzie sobie lepszego partnera do rozgrywki bo marnuje tylko swój potencjał

Podziękowania dla panów sędziów oraz dla organizatorów, zrobiliście kawał dobrej roboty i dostarczyliście rozrywkę na naprawdę wysokim poziomie.
Myślę żeby nagrodzić wasze dokonania można spokojnie nagrodzić was karmą

do czego serdecznie zachęcam,
aż wstyd dla użytkowników żeby Alt dzięki któremu macie gdzie no lajfować miał tylko 26 plusików.