SMF - Just Installed!
Ale mamy szczęscie. Trafilismy na mistrzów poprzedniego sezonu. To jak by trafic 6 w totolotka. No to mistrzowie kiedy możecie grać. Nam jak zwykle najbardziej pasuje week. Sob niedz w godz 20-21.
Cytat: bolek456 w Lipiec 17, 2013, 13:06:18Ale mamy szczęscie. Trafilismy na mistrzów poprzedniego sezonu. To jak by trafic 6 w totolotka. No to mistrzowie kiedy możecie grać. Nam jak zwykle najbardziej pasuje week. Sob niedz w godz 20-21.Siemka Słuchajcie esesmani, w tym tygodniu raczej na sto procent nie zagramy, gdyż Sebek jest teraz u mnie, a na u2 nie da sie grać na podzielonym...więc najszybciej możemy zagrac w przyszły weekend
Okej panowie, to kiedy pasuje Wam zagrać? Termin jest niby do jutra, ale jak ładnie poprosi się plampę ( ) to pewnie przedłuży nam termin WoN postara się dostosować
Cytat: DUPAPA123 w Lipiec 28, 2013, 18:53:55Okej panowie, to kiedy pasuje Wam zagrać? Termin jest niby do jutra, ale jak ładnie poprosi się plampę ( ) to pewnie przedłuży nam termin WoN postara się dostosować Codziennie w godz 18,19,20. Jak Wam pasi.
No i niestety nie udało się... ja wyjeżdżam za trzy dni, ale już raczej nie dam rady zagrać, więc najszybciej (w pelnym skladzie) zagramy jakos pod koniec sierpnia...
bolek dasz rade miec sklad na piatek o 20?? Ja zalatwie 3 graczy