Autor Wątek: Wątek powitalny, czyli słów parę o każdym z nas... ;)  (Przeczytany 297436 razy)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Odp: Wątek powitalny, czyli słów parę o każdym z nas... ;)
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 19, 2011, 22:07:37 »
Witaj kamilo ;) Miło wiedzieć, że płeć piękna również gra w Uncharted - tak trzymaj! ;D

Offline uho

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 24, 2011, 22:17:01 »
Witam,
chyba jak każdy - fan Uncharted, multi fan sportu wszelakiego, duże dziecko, aczkolwiek potrafiące wydorośleć w odpowiednim momencie ;)

PS. proponuję powitalne posty wzorem innych for (forum? forumów? ;)) umieszczać w jednym wątku, bo przy stale rosnącej frekwencji może się zrobić lekki rozgardiasz :D

Pozdrawiam pomysłodawców i stałych "pracowników" portalu. Kawał świetnej roboty. Trzymam za Was kciuki i stale doglądam postępów na stronie :)
"Keep Your Friends Close, But Your Enemies Closer...!!"

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 24, 2011, 22:19:50 »
Hehe. Dzięki ;)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 25, 2011, 02:49:26 »
Witam,
chyba jak każdy - fan Uncharted, multi fan sportu wszelakiego, duże dziecko, aczkolwiek potrafiące wydorośleć w odpowiednim momencie ;)

PS. proponuję powitalne posty wzorem innych for (forum? forumów? ;)) umieszczać w jednym wątku, bo przy stale rosnącej frekwencji może się zrobić lekki rozgardiasz :D

Pozdrawiam pomysłodawców i stałych "pracowników" portalu. Kawał świetnej roboty. Trzymam za Was kciuki i stale doglądam postępów na stronie :)

Scaliłem wszystkie wątki w tym dziale, jak ktoś będzie się witał to tylko w tym temacie;)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2011, 13:23:52 wysłana przez Alteran »

Offline Duckas

• Level 4
  • *
  • Reputacja: 2
  • Tłumacz
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 26, 2011, 01:26:05 »
Witam jestem duckas (albo Zbigniew). Aktualnie jestem zawieszony w prozni niebytu i nierobstwa (szukam pracy a zarazem ją piszę, albo udaję:) Urodziłem się 14 maja roku Pańskiego 1986 (tak to ten skażony nuklearną chmurą Czarnobyla:) Moja jedyna aberracja, ktora moze wynikac ze skazenia nuklearnym pyłem to nieodwzajemniona miłość do gier konsolowych...historia zaczęła się niewinnie i słodko (jak każdy pierwszy raz:) w marcu 1997 kiedy to u dzianych znajomych od starszych zagrałęm z kumplem pierwszy raz na PSX'ie w Soul Blade i Crasha 2...od tamtej chwili nie zdejmuję przysłowiowej ręki z karabinu (a jest takie przysłowie?:) Własną konsolę dostałem, po ciężkich modłach i błagalnych wrzaskach, dopiero we wrześniu 1998 roku...ubłagałem ojca żebyśmy poszli kupić "Gemboja" dla brata no i dla tatusiowego portfela piękne z pozoru popołudnie wkrótce zamieniło się w anorektyczny koszmar...warunkiem kupna tej maszyny "edukacyjnej", ktora miala niesc pociechom oswiate i stanowic niezbedna pomoc w odrabianiu lekcji....historia pokazuje, że stało się jednak zupełnie inaczej:)....był to model SCPH 1002 w promocji za 549 zł z grami F1 96 i Rapid Racer (między nami żołnierzami obie gry to straszne crapy)...na początku nie było w co giercować, a promyk nadziei przyniosło demko Collina McRae Rally, ktore kupilismy z kumplami z oficjalnym PlayStation Magazynem. Potem poszło jak z górki....za "dobre" oceny miały być kolejne "programy edukacyjne" a posypały się inne czasoumilacze, takie jak Tomb Raider III, Crash Bandicoot II i III, Fifa i Nba Live 99.....i nowe pokolenie niech pamieta ze nie byly to czasy allegro, kart kredytowych i przelewow internetowych....gry kupowalo sie w sklepie badz na gieldzie i to za drobne (akcje a la 99 zł w ciężko zaoszczędzonych 1-2 złotówkach były na porządu dziennym:). Potem już było lepiej bo na pcozatku kolejnego roku zrobilismy z bratem przerobke w konsoli i tytuly posypaly sie jak z rekawa....wprawdzie gry nie odpalały się już za pierwszym razem, czesto konsola sie "zawieszala" a zagranie w ulubiony tytul wymagalo odmowienia paru "zdrowaśiek" no ale takie czasy wspomina się najmilej....:) Tytuły? Ulubione to np: Syphon Filter, Tenchu, Duke Nukem Time to Kill, Tekken 3, Spyro, Resident Evil II, Collin McRae....to tylko czesc znakomitosci....na szaraku gralismy z bratem do ok 2001 roku dopoki nie wyzianal ducha....pozniej byl rok przerwy i fascynacja pctowymi graim (chyba kazdy musial przezyc ten koszmar raz w zyciu:) ale wkrotce wszsytko mialo sie zmienic.....sierpien 2002...hipermarket Auchan....promocja....Sega Dreamcast 399 zł....."tato, mamo...idę do liceum....ten multimedialny kalkulator naprawdę mi się przyda":) No i pękła kolejna bańka znakomitości, konsola która już wtedy przestali produkowac miała do zaoferowania masę swietnych tytulow...SHENMUE!!!!!! orgazm....Crazy Taxi? Virtua Tennis, NBA 2K1, Resident Code Veronica....pozniej rok 2003- komunia brata i PS2....czyli szatan....The Getaway, Metal Gear Solid 2, gran Turismo 3, Ratchet i Clank, Jak i Daxter, God of War....bla bla...az do roku 2007 od kiedy to trwa nieprzerwany cudowny sen co sie zowie PS3....AMEN

Offline mleczak441

• Level 1
  • *
  • Reputacja: 1
  • [HsC]
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 26, 2011, 10:43:43 »
Witam jestem duckas (albo Zbigniew). Aktualnie jestem zawieszony w prozni niebytu i nierobstwa (szukam pracy a zarazem ją piszę, albo udaję:) Urodziłem się 14 maja roku Pańskiego 1986 (tak to ten skażony nuklearną chmurą Czarnobyla:) Moja jedyna aberracja, ktora moze wynikac ze skazenia nuklearnym pyłem to nieodwzajemniona miłość do gier konsolowych...

Ten fragment to jest prawie identyczny co u mnie, z tym, że drobne detale musiałbym pozmieniać - imię i 7 maj :D. Reszta się zgadza, haha.

Offline PSVmaniak

• Level 3
  • *
    • myPSVita.pl
« Odpowiedź #66 dnia: Wrzesień 02, 2011, 18:50:56 »
Hej! Jestem Tomek i... co tu dużo pisać: jestem fanem uncharted, dla golden abyss (i kilku innych gierek) kupię psvite. Pozatym mój ulubiony film to Avatar, a ulubiona kapela muzyczna to Green Day.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2011, 19:34:20 wysłana przez PSVmaniak »

Offline kamila2406

• Level 14
  • *
  • Reputacja: 4
  • Why so serious?
    • Profil na Last.fm
« Odpowiedź #67 dnia: Wrzesień 02, 2011, 19:15:38 »
hej :) witaj w naszym gronie Unchartedomaniaków :D
https://www.facebook.com/pages/Epica-PL/116394391811775 -> dla fanów Epiki, lajkujcie i rozsyłajcie dalej! :D

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #68 dnia: Wrzesień 02, 2011, 19:23:08 »
witamy maniaka ;)
jak grasz i lubisz multi to wysylaj zapro ;)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #69 dnia: Wrzesień 02, 2011, 22:07:57 »
Witaj maniaku na pokładzie innych maniaków;)

Offline zdunio11

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: Wrzesień 07, 2011, 16:08:08 »
Witam Nazywam sie zdunio11 (Damian) i kocham serię uncharted Kto tez to moje psn:zdunio16 przyjme do znajomego

Offline Drake

• Level 5
  • *
  • yyy... Ciasteczko?
« Odpowiedź #71 dnia: Wrzesień 18, 2011, 19:27:32 »
Witam! Mam na imię Bartek i jak każdy z was uwielbiam serię Uncharted :)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #72 dnia: Wrzesień 18, 2011, 19:29:05 »
Witamy serdecznie w naszej społeczności  :P

Offline TomekMLD

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: Wrzesień 25, 2011, 21:10:09 »
Na imię mama Tomek. W grze Uncharted zakochałem się na urodzinach kolegi który dał mi poszpilać w demko U2 ;)
Tydzień po tym wydarzeniu zakupiłem dwie części tej niesamowitej gry :D Poza samym graniem w Uncharted interesuje się sportem, motoryzacją, fotografią oraz muzyką ;)

Offline karwel75

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Październik 16, 2011, 13:27:08 »
Witam wszystkich na forum, jestem Krzysiek, uzależniony od Uncharted 2  :) tylko "troszeczkę"