Witam wszystkich!
Mam na imię Filip i mam 22 lata. Trafiłem tutaj poprzez mojego przyjaciela, tudzież członka rodziny - wujka Google. Zazwyczaj trzymam się z dala od takiego typu forów, gdyż nie przepadam za atmosferami przepełniającymi te wszystkie dyskusje. Ale muszę przyznać, że przeczytałem kilka Waszych postów i czuję się zaskoczony - miło tutaj u Was - bynajmniej na pierwszy rzut oka

Przygodę z konsolami Sony zacząłem jakoś w '99 z kochanym "szaraczkiem" i od tamtej pory pogrywam sobie czasami. Zdażyły mi się małe, równoległe skoki w bok - PC oraz Wii.
Z góry proszę o wyrozumiałość, gdyż nie jestem jakimś maniakiem, nie znam wszystkich slangów/skrótów etc. Na multi zacząłem grać nie dawno, zajrzałem tutaj, żeby czasem sobie dobrać jakiegoś kompana/kompankę, gdyż jestem samotnikiem, a samemu się nie da ogarnąć wszystkich co-op'ów (slang/skrót, ha!) ...statystyki też nie są zadowalające gdy po głosowaniu w przeciwnej drużynie zawsze jest jakieś mocne party/klan.
Zima sprzyja graniu, ale jak jest ciepełko to szeroko pojęte podróże i koszykówka. Aktualnie to imprezuję i pilnuję, żeby świat się kręcił.
Liczę na miłe chwile spędzone z Uncharted'owymi maniakami, za równo w grze, jak i na forum. Pozdrawiam!