SMF - Just Installed!
cześć, jestem nowy na tym forum więc postanowiłem tutaj napisać, granie w u3 nie jest mi obce mam na imię Artur, mam 17 lat, mój nick to Artix75 lub Artix__96, pozdrawiam wszystkich
Ehem. Wbiłeś przed unchartedmaniakiem i się wtedy nie przywitałeś. nono nieładnie. Tak czy siak. Siema Artur
Witaj w gronie Unchartedomaniaków Artix Kojarzę Twoje PSN
no wbiłem ale dopiero teraz ogarnąłem forum i zobaczyłem, że jest tu taki wątek i widzę też, że jest tu inna społeczność niż na unchartedleague więc postanowiłem napisać
Cytat: Artix__96 w Lipiec 02, 2013, 19:52:23no wbiłem ale dopiero teraz ogarnąłem forum i zobaczyłem, że jest tu taki wątek i widzę też, że jest tu inna społeczność niż na unchartedleague więc postanowiłem napisać No właśnie, u nas społeczność nie wyzywa się cały czas ani nie klnie na siebie z powodu jakichś lagów czy niezdrowej rywalizacji tak jak na unchartedleague. Tutaj nie ma chamstwa. Witamy.
No właśnie, u nas społeczność nie wyzywa się cały czas ani nie klnie na siebie z powodu jakichś lagów czy niezdrowej rywalizacji tak jak na unchartedleague. Tutaj nie ma chamstwa. Witamy.