Autor Wątek: Wątek powitalny, czyli słów parę o każdym z nas... ;)  (Przeczytany 297805 razy)

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
Odp: Wątek powitalny, czyli słów parę o każdym z nas... ;)
« Odpowiedź #780 dnia: Styczeń 04, 2013, 17:54:00 »
Mimo wiatru, deszczu, mrozu, śniegu i innych oznak zimy, ciepło witam wszystkich forumowiczów! :D

Na imię mam Martyna i pochodzę z Łodzi, gdzie też mieszkam. Na forum trafiłam szukając po prostu jakiejś polskiej strony o Uncharted. :P
Jeśli akurat nie ślęczę z nosem w książkach lub przed monitorem próbuję napisać swoje własne powieści czy nolajfuję na FB lub siedząc na różnych forach, nie wydzieram się do robiącej za mikrofon szczotki przy akompaniamencie wokalistów ze starych, dobrych rock n' rollowych kapel, ewentualnie robię masę innych całkiem zwyczajnych, nudnych rzeczy - łapię kontroler i włączam którąś część Uncharted. :D

Część 3 wpadła mi w ręce wraz z konsolą około roku temu. Chociaż właściwie była to moja pierwsza gra na PS3 i nie byłam znawczynią (hmm, zapewne nadal nią nie jestem x.x), gra od razu wywołała na mnie bardzo dobre wrażenie (zresztą do dzisiaj jest to moja ulubiona produkcja). Uncharted 2 zakupiłam dopiero pod koniec 2012.
Według mnie, jej zdecydowany plus to np. możliwość zmiany skórek bohaterów w trybie single, jeśli już raz przejdzie się grę (no bo matko, ile można grać Nathanem? xD), ale w U3 uwielbiam niezwykle dopracowany i rozbudowany tryb multiprayer (właśnie w nim na rywalizacji najczęściej można mnie spotkać.

Ale ja się tu rozpisuję, a Wy już to wszystko wiecie przecież... :x (Heh, taka moja natura, z tym rozpisywaniem się, będziecie musieli to znieść. xD Nie no, postaram się  ograniczać. :P). Przepraszam za ten przydługi, nudny monolog i nieumiejętność pisania o sobie, ale w rekompensacie macie moje pozdrowienia i, przy okazji, życzenia szczęśliwego nowego roku. :D A rzadko i mało komu je składam, bo po prostu nie chcę być nieszczera w stosunku do niektórych ludzi. :)

Ps. Przeglądnęłam ten temat i w sumie cieszę się, że nie jestem jedyną reprezentantką płci żeńskiej na forum, bo bałam się, że właśnie tak będzie. :D Cóż, może wkrótce to kobiety zdominują konsole? Kto wie? :P Chociaż na razie się nie zanosi i faceci wygrywają w tej dziedzinie. ;)

Siemanko! Mnie też możesz zaprosić. DUPAPA123 hehehe ;D, powiem ci że coś nas łączy! Też jestem z Łodzi, zresztą nie tylko ja! :)

Offline AllMustDie

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • Bartosz.
« Odpowiedź #781 dnia: Styczeń 04, 2013, 17:56:44 »
Ww mylnie oceniasz sytuację :)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
« Odpowiedź #782 dnia: Styczeń 04, 2013, 18:26:59 »
arkus16, DUPAPA123 - ok, zaproszę Was. :D btw. Chociaż przyjmuję tylko ludzi z Polski, to chyba niedługo limit przekroczę. :D x.x

Witaj Martynko w naszych skromnych progach,widzę że lawstoranty już cię powitały :D

Hahah, "lawstoranty". xD A ja już myślałam, że sama kogoś wykorzystam. :( :( :( Moje marzenia legły w gruzach... :D

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #783 dnia: Styczeń 04, 2013, 18:30:57 »
arkus16, DUPAPA123 - ok, zaproszę Was. :D btw. Chociaż przyjmuję tylko ludzi z Polski, to chyba niedługo limit przekroczę. :D x.x

Witaj Martynko w naszych skromnych progach,widzę że lawstoranty już cię powitały :D

Hahah, "lawstoranty". xD A ja już myślałam, że sama kogoś wykorzystam. :( :( :( Moje marzenia legły w gruzach... :D

Nic nie legło,wszystko da się załatwić tylko nie z nimi :D

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #784 dnia: Styczeń 04, 2013, 19:22:21 »
Witamy, witamy Carmen ;) Teraz czekamy na Konrada :D

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #785 dnia: Styczeń 04, 2013, 19:24:11 »
No witamy Carmen, widzę że płeć piękna coraz bardziej się zaciekawia przygodami Nate'a.  Swoją drogą to dziwne, że Kondzia jezcze tutaj nie ma. Zawsze nowe dziewczyny na forum wyczuwa w ciągu 5min. ??? ;D

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #786 dnia: Styczeń 04, 2013, 19:25:22 »
Gra w BFBC 2.

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #787 dnia: Styczeń 04, 2013, 21:22:12 »
Witaj  Martyna :D No właśnie dziwne że Kondzia nie ma :o Jak wszyscy to wszyscy i mnie też możesz zaprosić ;)
PSN ID: Sebol2435
Ostanio często gram z dziewczynami w U3 :D

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #788 dnia: Styczeń 04, 2013, 22:04:09 »

Wojtek, obraziłeś mnie teraz... Hej Martyna. Skąd jesteś? Aha, Łódź... Ponad 500 km ode mnie (już to przerabiałem), ale damy radę, co nie? A tak na serio - witaj wśród swoich ;)

P.S PSN ID: JohanLiebert88 :D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2013, 22:10:26 wysłana przez Konrad_93 »

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #789 dnia: Styczeń 04, 2013, 22:37:21 »
Cześć Martynko ;)

Konrad się w końcu pojawił xD

Offline Carmen

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #790 dnia: Styczeń 05, 2013, 18:33:17 »
Póki mi miejsca na liście znajomych nie zabraknie, będę wysyłać zaproszenia do wszystkich, co będą chcieli, więc bez obaw. :P (A jak zabraknie to będę szukać, żeby wywalić. :D)

Wojtek, obraziłeś mnie teraz... Hej Martyna. Skąd jesteś? Aha, Łódź... Ponad 500 km ode mnie (już to przerabiałem), ale damy radę, co nie? A tak na serio - witaj wśród swoich ;)

P.S PSN ID: JohanLiebert88 :D

Kilometry to tylko kilometry, ale niestety w pewnych rzeczach mogą przeszkodzić :( xD

Ps. Johan Liebert z mangi?

Hah, ogólnie mówiąc, widzę, że forum bardzo wesołe i humoru nikomu nie brakuje. :D

I wgl to dziękuję wszystkim za miłe powitanie. :P

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #791 dnia: Styczeń 05, 2013, 19:26:09 »
Hehe chwile mnie nie ma a tu takie buty ;) badz co badz mysle ze zlsmiesz stereotyp ze tylko faceci witajs nowych i tez bedziesz nas wspierala ;) witaj w rodzinie i uwazaj na siebie hehehe bo widze ze kompania powitalna zrobila swoje ;)
Ps. Carmen Elektra może ? :)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #792 dnia: Styczeń 05, 2013, 20:20:30 »
Hehe chwile mnie nie ma a tu takie buty ;) badz co badz mysle ze zlsmiesz stereotyp ze tylko faceci witajs nowych i tez bedziesz nas wspierala ;) witaj w rodzinie i uwazaj na siebie hehehe bo widze ze kompania powitalna zrobila swoje ;)
Ps. Carmen Elektra może ? :)

Obiecuję, że złamię ten stereotyp i pomogę witać wszystkich moich następców czy następczynie. :D
Można liczyć na tę kompanię xD

A nick to efekt chwilowego natchnienia:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=L6K8Uq88BEQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=L6K8Uq88BEQ</a>

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #793 dnia: Styczeń 05, 2013, 23:04:54 »
Tak, Martyna. "Monster" ;)

Offline Yaromieto

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #794 dnia: Styczeń 08, 2013, 21:34:26 »
Witam wszystkich. Goszczę na Portalu pierwszy raz i myślę że z dużym zadowoleniem skorztstam z jego dobrych rad.