Mimo wiatru, deszczu, mrozu, śniegu i innych oznak zimy, ciepło witam wszystkich forumowiczów!
Na imię mam Martyna i pochodzę z Łodzi, gdzie też mieszkam. Na forum trafiłam szukając po prostu jakiejś polskiej strony o Uncharted.
Jeśli akurat nie ślęczę z nosem w książkach lub przed monitorem próbuję napisać swoje własne powieści czy nolajfuję na FB lub siedząc na różnych forach, nie wydzieram się do robiącej za mikrofon szczotki przy akompaniamencie wokalistów ze starych, dobrych rock n' rollowych kapel, ewentualnie robię masę innych całkiem zwyczajnych, nudnych rzeczy - łapię kontroler i włączam którąś część Uncharted.
Część 3 wpadła mi w ręce wraz z konsolą około roku temu. Chociaż właściwie była to moja pierwsza gra na PS3 i nie byłam znawczynią (hmm, zapewne nadal nią nie jestem x.x), gra od razu wywołała na mnie bardzo dobre wrażenie (zresztą do dzisiaj jest to moja ulubiona produkcja). Uncharted 2 zakupiłam dopiero pod koniec 2012.
Według mnie, jej zdecydowany plus to np. możliwość zmiany skórek bohaterów w trybie single, jeśli już raz przejdzie się grę (no bo matko, ile można grać Nathanem? xD), ale w U3 uwielbiam niezwykle dopracowany i rozbudowany tryb multiprayer (właśnie w nim na rywalizacji najczęściej można mnie spotkać.
Ale ja się tu rozpisuję, a Wy już to wszystko wiecie przecież... :x (Heh, taka moja natura, z tym rozpisywaniem się, będziecie musieli to znieść. xD Nie no, postaram się ograniczać.

). Przepraszam za ten przydługi, nudny monolog i nieumiejętność pisania o sobie, ale w rekompensacie macie moje pozdrowienia i, przy okazji, życzenia szczęśliwego nowego roku.

A rzadko i mało komu je składam, bo po prostu nie chcę być nieszczera w stosunku do niektórych ludzi.

Ps. Przeglądnęłam ten temat i w sumie cieszę się, że nie jestem jedyną reprezentantką płci żeńskiej na forum, bo bałam się, że właśnie tak będzie.

Cóż, może wkrótce to kobiety zdominują konsole? Kto wie?

Chociaż na razie się nie zanosi i faceci wygrywają w tej dziedzinie.