Awansowaliśmy do Ekstraklasy! I to w nie byle jakim stylu! Jako 3 drużyna pod względem punktów na mecz!
Przegraliśmy tylko 1 mecz, oprócz nam udało się to tylko GROM'owi (1 przegrana) i SwAT'owi (0 porażek).
Zapoznajcie się z tabelą:
http://u3.unchartedleague.com/stats/12/rankingJesteśmy drużyną rozstawioną, nie mam pewności co to znaczy, ale wydaje mi się, że w swojej grupie po losowaniu będziemy mieli 2 drużyny rozstawione oraz 4 lub 5 nowych. Również nie mam pewności czy drużyny będą do grup losowane czy przydzielane wg wyników w kwalifikacjach.
Przypomnienie naszych kwalifikacyjnych zmagań:
- Czwartek, 23.08.2012
Mierzymy się z U.P.S.s UNCHARTED PL SPECIAL SQUAD. Przegraliśmy 2:1 w naprawde kontrowersyjnych okolicznościach. Była to pierwsza i ostatnia nasza porażka w kwalifikacjach.

- Poniedziałek, 27.08.2012
Spotkanie z Reload Fun Clan. Wygraliśmy 2:0 po czystym ciekawym spotkaniu.

- Czwartek, 30.08.2012
Klasyk z ADHD. Spotkanie wygrane 2:0. Pojedynek tak jak każde spotkanie z ADHD. Ciekawa, wyrównana i czysta gra.

- Piątek, 31.08.2012
Pierwszy z 2 dzisiejszych meczy. Mierzymy się przeciwko 4 drużynie w Polsce i o dziwo wygrywamy! Pierwsza mapa nie czysta, do dupy gra, ale na Pasie Startowym udowodniliśmy że jesteśmy lepszą drużyną niż Skromni i Zajebiści

- Piątek, 31.08.2012
Drugi mecz tego samego dnia. Podejmujemy For The Win! i po raz kolejny wygrywamy 2:0

- Sobota, 8.09.2012
Ostatni mecz kwalifikacji. Gramy z Free At Home i w końcu się rewanżujemy. Wygrywamy 2:0 z drużyną z którą do tej pory zawsze przegrywaliśmy.

6 meczy, 5 wygranych. Dobra zapowiedź przed Ligą. Nasze statystyki indywidualne:

Najlepszym killerem został Sebol, najlepszym asystentem Miachal. Najmniej ginąłem ja

Oby w lidze układało nam się tak samo jak w kwalfikacjach

Wielki dzięki za gre i za wyniki