Mecz 2 dni temu, ale jeszcze nie zabierałem się do jego komentowania (robił to Sebol na live pod czas meczu). Graliśmy przeciw drużynie która w tamtym sezonie zajęła 3 miejsce w Polskiej Lidze. Grali w tedy pod inną nazwą: Na poziomie Uncharted 3 [Npu3].
Niestety zdjęc z meczu nie dam, nie ma się czym chwalić. Obydwa mecze przegraliśmy 100:60-50 (około). Jedyni gracze którzy zasługują na pochwałę to ww200 i Mam_downa. Ww praktycznie nic nie gra w U3 a na drugiej mapie zajął pierwsze miejsce w naszej drużynie. Kuba był pierwszy na pierwszej mapie, a na drugiej poszło mu tak jak mi i Altowi. Na bardzo dużą uwage zasługuje fakt, że na pierwszej mapie bardzo tragiczny wynik osiągnął Sebol. Pomimo tragicznego wyniku popisał się nie cenzuralnym słownictwem wobec Swat oraz ciągłym nawijaniem "jak katarynka". Później z tego zachowania musiałem się tłumaczyć i mam nadzieje, że więcej się to nie powtórzy. Po meczu gracze SwAT mieli z Seby niezłą polewke a nawet mówili ze przymilał im gre swoim gadaniem głupot. Seba, dla Ciebie mała rada. Na następnym sparingu w mecz wejdź bardzo spokojnie, i staraj się nic nie komentować i nie wydzierać mordy, jedynie tylko te rzeczy które są przydatne dla taktyki.
Szkoda, że na meczu nie pojawił się Norbert. Byłby to jego pożegnalny mecz, w poście Alta dopisałem również, że Norbert nie będzie grał w rUpl ze względu na totalny brak chęci na kupienie nowych map.
Dla Alta był to ostatni mecz jako vice kapitan, a nawet miał okazje zagrać kilka sekund/minut jako kapitan po tym jak rozłączyło mi internet na drugiej mapie. Kto obecnie będzie vice kapitanem? Nie mam pojęcia, decyzje najwcześniej podejme na lipcowym zgrupowaniu, najpóźniej na sierpniowym. Alt nie będzie vice kapitanem ze względu na nie zbyt duży czas wolny, taką decyzję podjeliśmy razem już w IV edycji ligi, ale dopiero teraz ją ogłaszamy.
Co do naszej kadry nie chcę się obecnie zajmować transferami, zrobimy to przed startem nowej edycji ligi.
Z przyczyn prywatnych meczu pożegnalnego nie zagrał trebor, dlatego jeśli wyraźi on takie chęci to znowu powróci do rUpl, tym razem tylko na jeden dzień by ten pożegnalny mecz zagrać. Podobna kwestia tyczy się tesiorka. Z nim jeszcze pogadam i dowiem się czy będzie w następnym sezonie w rUpl i czy będzie chciał zagrać pożegnalny mecz w przypadku opuszczenia drużyny.
Aktualna kadra liczy 8 graczy (na limit 10 graczy):
-CINEK10
-Mam_downa
-Nitro_PL
-plampa97
-robak30
-Sebol2435
-tesiorek84
-ww200