Autor Wątek: Reprezentacja Uncharted.pl  (Przeczytany 143273 razy)

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 5
Odp: Reprezentacja Uncharted.pl w lidzie unchartedleague
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwiec 16, 2012, 16:58:27 »
Chyba najwyższy czas trebor,żebyś zabrał się za naukę.Mam wrażenie że chyba za to co jakiś czas masz kary :)

HAHAHAHAHAHAHAH!! :d Sry, ale zawsze mnie to tak rozwala... ja nie mogę.. ja i problemy z ocenami... hahahgsdklhgldshklfhsdkf :D:D :D... Niee... raczej nie... Jak na razie to skromnie się przyznam, że ani razu nie miałem na koniec gorzej niż 5 a jest też zawsze po kilka 6 :D :P Więc ocenki raczej wporzo :)

ww -> Miałem ci się pochwalić na SB ale uciekłeś wtedy :) Na tym finale międzynarodowego konkursu informatycznego to pierwsze miejsce miałem :D Ale.... to tak btw :)

Cinek -> ...hmm.... Wiesz, jeśli chodzi o mnie - to BARDZO CHĘTNIE skorzystałbym z tego, że by mnie z początku nie było a wystartowałbym ostrzej powiedzmy w połowie wakacji, ale tu jest sprawa, czy się zgodzi plampa - bo może uważać, że blokuję komuś miejsce w team'ie... Musicie mnie wesprzeć! :D Kto jest za treborkiem ? *mina kota ze Shrek'a* :)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #241 dnia: Czerwiec 16, 2012, 17:37:25 »
No tylko co to za zawodnik, który w ogóle nie będzie grał do tego czasu w u3? To może PS3 w ogóle sprzedaj?

Jeśli to nie oceny to dlaczego nie możesz grać?

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwiec 16, 2012, 19:54:24 »
Sorry Alt, ale to jak używam moją konsolę i jak często to jest moja sprawa. Nie mogę grać, bo i ponieważ do połowy lipca nie mogę. Jak już wcześniej zaznaczyłem ma to związek z moim poprzednim zwycięskim meczu w TrAr, ale szczegóły wolałbym zachować dla siebie. Jeszcze raz podkreślę, że chciałbym pozostać do tego czasu w drużynie, gdyż jest to świetny zespól, ale najważniejsze jest dla mnie jego dobro, więc zastosuję się do wskazań większości oraz przywódców :) A teraz pozwólcie, że pocisnę z buta do dziadka na mecz bo jeszcze tv w domu nie mam podłączonego ;)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #243 dnia: Czerwiec 17, 2012, 14:08:40 »
OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

Chciałbym zakomunikować, że jestem zastępcą kapitana do końca dzisiejszego dnia (17.06.2012), nie wiem kto teraz będzie więc nie pytajcie - Przemek sobie wybierze. Druga rzecz:  po wspólnej naradzie prawdopodobnie z naszego teamu odchodzą:

- trebor_m (z wiadomych przyczyn),
- Norbert-Tomek (brak zdecydowania, za problemy z dostępem do konsoli, słaba wiedza na temat rozgrywanych meczy sparingowych i ligowych, niekontrolowane wydzieranie się do słuchawki hs co niektórych doprowadza do szału, plampa w ogóle go nie słyszy w hs, brak zamiaru kupienia DLC)
- tesiorek84 (w tym przypadku nie ma pewności, bo mamy słaby kontakt z tesiorkiem bo rzadko grywa w U3 ostatnio. Najlepiej gdyby sam powiedział czy chce i czy jest w stanie z nami grać dalej)

Natomiast do teamu dołącza do nas:

- Mam_downa

DECYZJE NIE SĄ OSTATECZNE! Jeszcze ktoś może do nas dojść lub odejść ;)

p.s. Mamy nadzieję, że uszanujecie nasze decyzje i nikt się nie będzie na nas obrażał (ok Norbert? ;) Zawsze możesz z nami grać normalnie - chodzi tylko o ligę)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2012, 14:06:12 wysłana przez plampa97 »

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #244 dnia: Czerwiec 17, 2012, 14:13:50 »
Księże proboszczu chciałbym zamówić mszę Sw. w intencji naszego dzisiejszego zwycięstwa ze SwAT ;D

Offline natanek666

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 6
  • Jest jeden noob . O bardzo " suchym " nazwisku :D
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwiec 17, 2012, 20:59:24 »
A tak z ciekawości czemu alt już nie będzie kapitanem nr 2 ???

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwiec 19, 2012, 15:21:16 »
Mecz 2 dni temu, ale jeszcze nie zabierałem się do jego komentowania (robił to Sebol na live pod czas meczu). Graliśmy przeciw drużynie która w tamtym sezonie zajęła 3 miejsce w Polskiej Lidze. Grali w tedy pod inną nazwą: Na poziomie Uncharted 3 [Npu3].
Niestety zdjęc z meczu nie dam, nie ma się czym chwalić. Obydwa mecze przegraliśmy 100:60-50 (około). Jedyni gracze którzy zasługują na pochwałę to ww200 i Mam_downa. Ww praktycznie nic nie gra w U3 a na drugiej mapie zajął pierwsze miejsce w naszej drużynie. Kuba był pierwszy na pierwszej mapie, a na drugiej poszło mu tak jak mi i Altowi. Na bardzo dużą uwage zasługuje fakt, że na pierwszej mapie bardzo tragiczny wynik osiągnął Sebol. Pomimo tragicznego wyniku popisał się nie cenzuralnym słownictwem wobec Swat oraz ciągłym nawijaniem "jak katarynka". Później z tego zachowania musiałem się tłumaczyć i mam nadzieje, że więcej się to nie powtórzy. Po meczu gracze SwAT mieli z Seby niezłą polewke a nawet mówili ze przymilał im gre swoim gadaniem głupot. Seba, dla Ciebie mała rada. Na następnym sparingu w mecz wejdź bardzo spokojnie, i staraj się nic nie komentować i nie wydzierać mordy, jedynie tylko te rzeczy które są przydatne dla taktyki.
Szkoda, że na meczu nie pojawił się Norbert. Byłby to jego pożegnalny mecz, w poście Alta dopisałem również, że Norbert nie będzie grał w rUpl ze względu na totalny brak chęci na kupienie nowych map.
Dla Alta był to ostatni mecz jako vice kapitan, a nawet miał okazje zagrać kilka sekund/minut jako kapitan po tym jak rozłączyło mi internet na drugiej mapie. Kto obecnie będzie vice kapitanem? Nie mam pojęcia, decyzje najwcześniej podejme na lipcowym zgrupowaniu, najpóźniej na sierpniowym. Alt nie będzie vice kapitanem ze względu na nie zbyt duży czas wolny, taką decyzję podjeliśmy razem już w IV edycji ligi, ale dopiero teraz ją ogłaszamy.
Co do naszej kadry nie chcę się obecnie zajmować transferami, zrobimy to przed startem nowej edycji ligi.
Z przyczyn prywatnych meczu pożegnalnego nie zagrał trebor, dlatego jeśli wyraźi on takie chęci to znowu powróci do rUpl, tym razem tylko na jeden dzień by ten pożegnalny mecz zagrać. Podobna kwestia tyczy się tesiorka. Z nim jeszcze pogadam i dowiem się czy będzie w następnym sezonie w rUpl i czy będzie chciał zagrać pożegnalny mecz w przypadku opuszczenia drużyny.
Aktualna kadra liczy 8 graczy (na limit 10 graczy):
-CINEK10
-Mam_downa
-Nitro_PL
-plampa97
-robak30
-Sebol2435
-tesiorek84
-ww200

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwiec 19, 2012, 15:33:34 »
Spoko ;) Następnym razem się opanuje :) Ale wkurzyło mnie to jak jeden się chwalił że przeżył 5 pocisków z maga a pary nie dał rady ;) Wtedy przyznał się że ma laga :)
PS. Nie przeklinałem bo nie byłem sam w domu ;) Mówiłem kurna albo piernicze, lagusy itp.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2012, 15:36:10 wysłana przez Sebek16 »

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwiec 19, 2012, 15:39:06 »
No nie mogę,dostałęm pochwałę-dzięki Przemek :)
Mam nadzieję że nadal będziecie grać gorzej ode mnie :D

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwiec 19, 2012, 16:01:40 »
No nie mogę,dostałęm pochwałę-dzięki Przemek :)
Mam nadzieję że nadal będziecie grać gorzej ode mnie :D

Hehe, ww nie życz nam tego ;)

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwiec 19, 2012, 19:56:04 »
Ja bym chętnie dołaczył do was gdyby byłaby taka możliwość ;D
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwiec 19, 2012, 20:38:43 »
A ten drugi kapitan to jest taki niezbędny tak właściwie? Przecież i tak wszystkim zajmujesz się zawsze ty plampa

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #252 dnia: Czerwiec 19, 2012, 21:00:41 »
No niby tak, ale jednak Alt mi nie raz pomagał w tamtym sezonie. Nie raz podejmowaliśmy razem bardzo trudne decyzje. I jest vice kapitan potrzebny również w tedy gdy ja bym nie mógł zagrać w meczu ligowym, w tamtym sezonie stało się tak raz i Alt w roli kapitana poradził sobie bardzo dobrze :)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #253 dnia: Czerwiec 19, 2012, 22:52:48 »
No chyba że tak ;)

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #254 dnia: Czerwiec 20, 2012, 18:03:13 »
Jasne, że chcę takowy mecz zagrać ;) Nie wiem tylko kiedy bd podłączony tv ale w pierwszej połowie wakacji już na pewno :)