Dobra mój problem natury technicznej wygląda tak. Coraz częściej zawiesza mi się konsolka podczas wyłączania gierek.
Na różnych forach wyczytałem, że być może konsola się przegrzewa i wtedy warto zmienić jej miejsce lub przedmuchać. Jako, że mam bardzo dobre lokum dla konsoli to pierwsza opcja odpada i pozostaje druga w której pojawia się problem.
Połowa osób się skarży, że po przedmuchiwaniu konsoli owszem kurz bardzo ładnie z niej wylatuje, ale potem jest jeszcze gorzej niż było. Niby jakieś kable i styki mogą się przez to poluzować i takie tam. Znowu druga połowa osób pisze, ze bardzo fajnie wszystko się polepszyło i nie ma problemu.
I teraz nie mam pojęcia co zrobić bo mam dwie sprzeczne opinie w mniej więcej takiej samej ilości. Jako, że tutejszym forumowiczom ufam najbardziej to mam do was pytanie

. Czy ktoś może to już robił i jest pewien, że na pewno nie ma z tym problemu lub ma może jeszcze inny pomysł na przyczynę tych zwieszeń. Dodam tylko, że tak się dzieje za każdym razem jak wyłączam jakąkolwiek grę.