Autor Wątek: Problem z moją konsolą PS3...  (Przeczytany 3721 razy)

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
Problem z moją konsolą PS3...
« dnia: Styczeń 09, 2013, 19:10:24 »
Siemka! Niestety mam problem z moją konsolą PS3. Kiedy chcialem przeniesc konsole na inne tv, wylączylem ja i odpiąlem kabel zasilenia (chyba zrobilem to troche za wczesnie), po czym dopalam moją konsolę i wyskakuje komunikat o tym ze system zostal uszkodzony i bedzie przywracany (nie 1 raz spotykam sie z taką informacją)... za kazdym razem to przywracanie było w miare szybkie, a tutaj trwa ono ok. 4-5 min, po czym pisze ze system sie teraz zrestartuje... i nagle jest czarny ekran i nic nie moge zrobic... plyte moge wlozyc i wyjac, ale nie moge wylaczyc PS3 z przycisku, bo po prostu nie ma reakcji, jedynym rozwiązaniem jest wypiecie kabla zasilacyjnego...ale jak go wypne to powtarza sie cala historia... jak nie wylacze plejki to stoi ona sobie i wgl nie reaguje.... jeżeli ktoś wie, co może być nie tak, prosze o napisanie... dla mnie to ważne, gdyż jak gram w drużynie RzK (jako kapitan) niestety druzyna bedzie musiala sobie poradzic beze mnie, więc prosze Was o wsparcie, dla mnie to bardzo ważne! Pozdro!
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2013, 19:12:09 wysłana przez DUPAPA123 »

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
Odp: Problem z moją konsolą PS3...
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 09, 2013, 20:00:11 »
Miałem podobny problem. Po włączeniu PS3 odczekaj chwile i ponownie przytrzymaj przycisk, ale teraz z 8 sekund az sie zrestartuje. Powinno pomóc ;)

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 09, 2013, 20:37:27 »
Miałem podobny problem. Po włączeniu PS3 odczekaj chwile i ponownie przytrzymaj przycisk, ale teraz z 8 sekund az sie zrestartuje. Powinno pomóc ;)

Dokładnie. Nic dodać, nic ująć. ;)

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 09, 2013, 20:37:57 »

Robilem tak 3x i nie pomogło, ciągle ten komunikat ze system plikow uszkodzony itd itd... naciskam przycisk, odpalam, czekam ok. 3 sek, potem przytrzymuje 8 sek, i plejka sie wylacza... to o to chodzi? :P

Potem jak odpalam ponownie to ten komunikat, tak jakby sie plejka miala zrestartować, no i sie robi... nie wiem czy dobrze robie :P

Edit:

Zadziałało za któryms razem, WIELKIE DZIEKI DZIEKI ZA POMOC! + do reputacji Wam daję :) Temat do zamkniecia :)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2013, 20:58:41 wysłana przez DUPAPA123 »