Autor Wątek: NAT- problem łączenia się z innymi graczami  (Przeczytany 6347 razy)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Odp: NAT- problem łączenia się z innymi graczami
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 03, 2012, 20:31:49 »
Ja mam NAT 2 i plampa też...ale i tak często się nie słyszymy chyba to nie jest przyczyna

Offline Fayte

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #16 dnia: Luty 05, 2012, 01:21:52 »
No miałeś racje. dzisiaj jedna z osób z którymi się gryzę podłączyła konsole pod kabel i- wszystko działało bez zarzutu :)

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 27
  • A żyć możesz tylko za to za co mógłbyś umrzeć
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 14, 2012, 08:27:03 »
Oj...gdyby to było takie łatwe :(.
Mam NAT 3 i praktycznie większość ludzi mnie nie słyszy. Ale bez pitolenia-da się grać.
Problem zaczął się jakieś 2 tygodnie temu. Co tu pisać, wszystko wyglądało tak, jakby typ NAT samoczynnie zmienił się z 2 na 3.
Kombinowałem, jak się tylko da.
Niby trzeba otworzyć, porty ps3....nic z tego
Okazało się, że sprawa i problem tkwi w dostawcy internetu. W waszym przypadku zapewne jest tak samo. U dostawcy macie ustawione złe połączenie i zły adres ip. Wczoraj dzwoniłem do dostawcy z prośbą o zmianę ip z prywatnego na publiczne (czyli tak jak miałem wcześniej) wszystko ok...tylko szkoda, że nikt nie poinformował  mnie o zmianie na NAT 3 i teraz musze czekać kolejne 2 tyg jak wszystko wróci do normy. Oby uwineli się szybciej.

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:23:34 »
Też mam często taki problem, że dowódcą musi być ktoś inny. I nie słyszę np. plampy. A nie mogę się połączyć np. hmmm... coś w stylu rkr666 albo coś takiego ( nie pamiętam jego nicku ;D ).