Chyba nic dodać nic ująć ( sam mam ten nowy hs od Sony ). Ale powiem wam tak - doceniam naprawdę dobry dźwięk, zrobiłem sobie sam wzmacniacz słuchawkowy itp. itd. Ale generalnie chodzi o to, że słuchawki, które miałem wcześniej są lepsze

A może jeszcze inaczej - ten hs jest do gier i TYLKO do gier. Tam się sprawuje na prawdę dobrze. Do muzyki - nieee... ;p Ale polecam go z czystym sumieniem - warto, sam go na co dzień używam

a z przodu do balastu między rozmową i efektami.
yyy...?? Chyba BALANSU albo stosunku głośności samej gry do rozmów graczy a nie balastu

Cytując wikipedię : "Balast - dodatkowy element lub ładunek, którego podstawową cechą jest znaczny ciężar, wykorzystywany na różnego rodzaju statkach wodnych (zarówno nawodnych, jak i podwodnych), pojazdach lądowych specjalnego przeznaczenia, oraz statkach powietrznych. Wykorzystywany także we wszystkich rodzajach modeli statków i pojazdów."
Ale to tak by the way

EDIT:
O.o A dodam jeszcze, że:
Rodzaje balastów:
balast stały - wbudowany lub przytwierdzony na stałe do konstrukcji, ale nie spełniający roli nośnej.
balast ruchomy - elementy wykonane specjalnie w celu balastowania, dopasowane kształtem do danego statku lub pojazdu, które można łatwo demontować lub zmieniać ich położenie, jeśli zajdzie taka potrzeba. Są to zwykle specjalne ciężarki lub bloki.
balast doraźny - różnego rodzaju substancje dociążające, jak najtańsze, które bezpowrotnie usuwa się, gdy są już zbędne. Może to być np. woda, piasek, kamienie lub kruszywo.
Zastosowanie balastu:
polepszenie stateczności, a czasami wręcz jej zapewnienie, poprzez:
obniżenie środka ciężkości w celu utrzymania stateczności pionowej - zobacz balast (żeglarstwo)
równomierne rozłożenie ciężaru w płaszczyźnie poziomej (przy nietypowym ładunku wielkogabarytowym)
dla zachowania środka ciężkości w obrysie ograniczonym punktami podparcia (np. dźwig z wysięgnikiem)
zwiększenie ciężaru całkowitego
dla zwiększenia nacisku na podłoże (np. walec drogowy)
dla zwiększenia przyczepności elementów jezdnych do podłoża (np. ciągnik balastowy)
dla zwiększenia inercji
dla spełnienia odpowiednich norm, np. w konkurencjach sportowych
zmiana głębokości - dla statków podwodnych (np. batyskaf) i wysokości dla aerostatów (np. balon)
Pozdro