Autor Wątek: Biały kwadrat na twarzy Drake'a  (Przeczytany 2686 razy)

Offline BrozYn

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 0
Biały kwadrat na twarzy Drake'a
« dnia: Listopad 11, 2011, 17:34:03 »
Witam, nigdzie nie znalazłem podobnego problemu, pisałem na jednym z lepszych for ps3 ale nie mają mi nic do powiedzenia, to może ktoś z was mi pomoże.

Zatem, podczas gry w U2, na twarzy Drake'a pojawia mi się biały migający kwadrat który zakrywa mu twarz, nie ma tego nikt, żadni przeciwnicy, ta babka czy ten dziadek. Tylko Drake. Obracam kamerę a kwadrat zostaje zawsze na twarzy Drake'a - nie przesuwa się :/ Nie instalowałem żadnych skinów czy dodatków - o ile takie coś istnieje, pierw przeszedłem sobie na średnim poziomie U2, później pokazywałem kumplowi jak wygląda ta gra a jakiś tydzień później chciałem pozbierać skarby i takie coś wyskoczyło...  Ktoś miał coś takiego? Jakiś pomysł jak temu zaradzić?

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
Odp: Biały kwadrat na twarzy Drake'a
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2011, 17:42:14 »
proponowalbym usunac gre i zainstalowac ja od nowa..ale ryzykujesz ze Twoje staty zostana skasowane (trofea w profilu beda zapisane)i nie wiem czy savegamy beda chodzic...ale mysle ze by pomoglo...
lub tez mozesz probowac plytke przeczyscic. sam nie wiem...albo moze skina zmienic...chociaz jak rozumiem to w copie jest. ciezko powiedziec...albo napisz na oficjalnym forum nothydoga po angielsku... moze pomoga ...

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2011, 17:46:13 »
Ja też proponuję przeczyścić płytę, a jak nie pomoże to wejdź w ustawienia PS3 i przywróć ustawienia fabryczne(TYLKO NIE POMYL Z FORMATEM BO STRACISZ WSZYSTKO)

Offline BrozYn

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2011, 17:51:07 »
Ustawienia już resetowałem na domyślne, włączałem teraz jeszcze raz i włączyłem inny rozdział (bo wcześniej grałem i kwadrat zmieniał wielkość), i gdy włączyłem sobie rozdział 15 to kwadrat całkowicie zniknął... Nie wiem, przeboleje ten kwadrat na rozdziale walki w mieście a później może po prostu zniknie, dzięki i tak.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2011, 18:01:31 »
uuuu to CI w singlu taj chodzi ;/
ja bym usunal gre jesli masz 100% albo platyne ;) wtedy nie masz nic do stracenia ;) a staty multi i tak sa zapisane ;)

Offline BrozYn

• Level 0
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2011, 19:33:44 »
Spoko napisałem na forum oficjalnym, usunięcie gry nic nie dało. Gdzieś wyczytałem że to może być umierający ps3, to dobrze bo jeszcze na gwarancji :]

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 11, 2011, 20:30:54 »
I pewnie mają racje, tak mi się wydaje  ;)

Offline robak

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 16
  • Eddy Raja!
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 23, 2011, 18:44:33 »
przy takim blendzie trzeba chyba usynac gre

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 23, 2011, 19:12:11 »
Losowy błąd raczej... dotyczy również wolno wczytujących się tekstur. Podobno wina płyt bluray na których zostało u3 wypalone (bardzo duża pojemność + długi odczyt). Nie rozumiem dlaczego nie można Uncharted 3 zgrać na dysk (oczywiście opcjonalnie bo nie wszysycy mogą) jak w innych grach