Autor Wątek: [*AF*] Admini Forum  (Przeczytany 19690 razy)

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
Odp: [*AF*] Admini Forum
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 16, 2013, 21:16:53 »
Kurde Alt... Chce dokończyć z Wami zmagania... Gadałem o tym z Tedem i zgodził się na tą decyzje... Ostatnio z chłopakami z RzK dużo grywam. Nawet im ustalałem taktyki na mecz (jak bym był u nich w zespole). Lige chciałem zagrać z Wami i skończyć również z Wami. Dlaczego nie mógłbym przejść skoro transfer jest zgodny z regulamiem napisanym przed rozpoczęciem rozgrywek. Nikt nie zaprzeczył punktowi o transferach.

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 17, 2013, 12:29:12 »
Pitr, przemyślałem wszystko. Chciałbym zagrać z RzK, ale wole oczywiście z Wami. Skoro nie dajesz mi możliwości transferu to oczywiście zostane z *AF* do końca rozgrywek :) Mam tylko jedną prośbę - żebyś na nasz ostatni mecz się nie wywalił tak jak na pozostałe... Ciągle spóźnienie itp.

PS: Nie rozumiem tylko Twojego oburzenia gdy Cię zapytałem o możliwość tego transferu. To była tylko prośba na którą musiałeś wyrazić zgodę... A Ty od razu bulwers i, że od chodze na własne życzenie :(

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 17, 2013, 19:27:06 »
plampa97 - kapitan [DLC]
hehe więcej nie będę komentował xD jak dla mnie spoko ale nie pisz posta pod postem ;)))))
w ciekawy sposób się dowiedziałem ;)
jak by co ja nie mam problemu z transferem ;) ale tego się nie spodziewałem ;)
krytykować będę już tylko w prywatnych wiadomościach jeśli tak owe będą ;)
i ja w 100% rozumiem oburzenie Piotrka ;) boli mnie tylko fakt że to wy ustaliliście że Ty będziesz kapitanem, ale transfery kapitanów też są zgodne z regulaminem ... hehehehe
nie no parodia ... człowiek myśli że już widział wszystko a tu życie wciąż go zaskakuje ;)
na prawde panowie, teraz jestem cały czas uśmiechniety ;) i to pozytywnie ;)
Alt mam propozycje na zmiane karmy na taki znaczek :

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 17, 2013, 20:38:19 »
Na prawde, sorry, nie chciałem by tak to było odebrane :(
plampa97 - kapitan [DLC]
To nie miało by znaczenia poniważ odchodziłbym po ostatnim naszym meczu. No, ale już wszystko ustaliłem. Jeśli Alt mnie nie wyrzuci z drużyny to będę grał z Wami do konca sezonu i 1 sezon dluzej.

Prosiłbym tylko o 1 rzecz. Szczególnie Alta. Byśmy przed meczem 6. kolejki się spotkali pograć oraz w fazie pucharowej gdy już odpadniemy (o ile odpadniemy :D) też chociaż raz się spotkali :)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 19, 2013, 12:47:41 »
Co się znowu dzieje?
Przemek, nikt Cie nie wyrzuca przecież a poza tym to tylko gra i zabawa. ;)
Ja trochę tego nie rozumiem, naprawdę i już nie mam siły się w to wplątywać...
[offline]

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 19, 2013, 17:03:07 »
Cytat: plampa97 z gg
zrobie wszystko bysmy wygrywali z eSeS i godnie odejde do RzK
(...)
nie myslalem ze tak to sie potoczy
wiem, ale AF teraz konczy

Czy jest to w porządku gdy drużyna kapitana odpada z turnieju, a on potem odchodzi sobie do innej drużyny by grać dalej? Czyli wg. twojego toku rozumowania i twojego "regulaminu" to nawet ja mogę sobie przejść do innej drużyny, don, ted...ba! nawet inni co odpadną! Ted napisał, że to tylko gra i zabawa...zabawa?! Gdzie ta zabawa ja się pytam? To ma być zabawa i przyjemność wg. Ciebie Przemku? Mam już po dziurki w nosie awantur i nieporozumień z tobą więc w Pucharze mnie nie zobaczysz oraz w Reprezentacji możliwe, że też nie... Na co dzień jestem wyluzowany, więc sorry za tą prywatę i taki poważny ton ale mnie wkurzyłeś. Więc Przemku godnie odchodź z AF do RzK, ja cię nie wyrzucam - sam podjąłeś taką decyzję

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #66 dnia: Styczeń 20, 2013, 18:05:36 »
Przepraszam że się wtrącam jak już przeczytacie to wszyscy to usuńcie to (w końcu jesteście adminami XD), ale tutaj chodzi o sprawy rUpl więc pozwolę się wtrącić. Alt nie odchodź z drużyny już nawet grać nie musisz, ale po tych ostatnich odejściach to będzie niemal kulka w łeb. Wszyscy zobaczą że drużyna się coraz bardziej rozsypuje i nie będą się już tak obawiać jak teraz. A dzięki ostatniemu sezonowi pokazaliśmy pazur i kto rządzi na dzielnicy.