SMF - Just Installed!
Cytat: GaGa_12 w Maj 17, 2013, 20:45:56SiemaKto pomoze z szkielentem Marco Polo? bede wdzieczny godziny ktore mi pasuja to sobota popołodniu około 14.00.THX Dziecko, najpierw się naucz dobrze grać, by myśleć o "szkielentonie". Po co Ci to teraz? Chcesz się pokazać przed koksami, że masz skelzora? I tak Cię Zgwałcą, mówię Ci Trenuj, trenuj, trenuj, aż sam go zdobędziesz Oby nikt Ci z forum w tym TERAZ nie pomógł... Ale to dla Twego dobra Po prostu nie chce, żebyś przedwcześnie poczuł się dobrym PS: Mimo, że to tylko gra
SiemaKto pomoze z szkielentem Marco Polo? bede wdzieczny godziny ktore mi pasuja to sobota popołodniu około 14.00.THX
Cytat: Konrad_93 w Maj 18, 2013, 00:12:17Cytat: GaGa_12 w Maj 17, 2013, 20:45:56SiemaKto pomoze z szkielentem Marco Polo? bede wdzieczny godziny ktore mi pasuja to sobota popołodniu około 14.00.THX Dziecko, najpierw się naucz dobrze grać, by myśleć o "szkielentonie". Po co Ci to teraz? Chcesz się pokazać przed koksami, że masz skelzora? I tak Cię Zgwałcą, mówię Ci Trenuj, trenuj, trenuj, aż sam go zdobędziesz Oby nikt Ci z forum w tym TERAZ nie pomógł... Ale to dla Twego dobra Po prostu nie chce, żebyś przedwcześnie poczuł się dobrym PS: Mimo, że to tylko gra Ja chce Marco Pola... To że mam staty na minusie nie oznacza że jestem słaby , a to jedyny szkielet którego nie mam . Czemu mi zabraniasz pomocy mam nabic staty na plusie z ratiem 4,00 zeby byc dobrym i zebym mógł mieć jakiego kolwiek szkieleta??? A to że ktoś gra szkieletorem nie znaczy ze szpanuje ze mysli ze jest fajny i koksi...