SMF - Just Installed!
Ja mogę. Nie jestem jakimś hardcore'm, ale jestem niezły. A i nie mam facebook'a *facepalm*!
Cześć , poszukuje 1 lub 2 osób dość doświadczonych do co-opa (dziś jest 2x Cash i rare treasure drop tak więc jest okazja ) , jedynie interesują mnie poziomy hard lub crushing Możecie spróbować dodać mnie na PSN ziomLKW lecz mam full friends listę lub prędzej dodajcie mnie na facebook'a www.facebook.com/ziomLKW , dzięki z góry za wysłuchanie mojej prośby
Cytat: ziomLKW w Grudzień 15, 2012, 10:18:14Cześć , poszukuje 1 lub 2 osób dość doświadczonych do co-opa (dziś jest 2x Cash i rare treasure drop tak więc jest okazja ) , jedynie interesują mnie poziomy hard lub crushing Możecie spróbować dodać mnie na PSN ziomLKW lecz mam full friends listę lub prędzej dodajcie mnie na facebook'a www.facebook.com/ziomLKW , dzięki z góry za wysłuchanie mojej prośby elo.Też mogępomóc pod warunkiem że masz HS bo bez tego mało prawdopodobieństwo dogadania się:P
CzePoszukuję 2 graczy do Coop jak inni Chciałbym mieć gwiazdkę i szkieletory. Dużo przechodziłem już mapek i mam tylko 1 skarb na Borneo i może gdzieś jeszcze. Oczywiście posiadam hs.
Cytat: PL_GONZO w Styczeń 10, 2013, 23:04:02CzePoszukuję 2 graczy do Coop jak inni Chciałbym mieć gwiazdkę i szkieletory. Dużo przechodziłem już mapek i mam tylko 1 skarb na Borneo i może gdzieś jeszcze. Oczywiście posiadam hs.Żeby mieć każdego szkieletora będziesz czekał Gwiazdka do kwestia 3-4h. Wyślij mi zapa, z chęcią sobie zagram Szukaj drugiej osóbki.