SMF - Just Installed!
author =natanek666 link=topic=233.msg17604#msg17604 date=1346961321]To ja już rozumiem np. za odblokowanie maksymalnej rangi 3 dziedzictwa że możesz sobie jedną rzecz do odblokowanie wybrać Bo Kubie i Wojtexowi łatwo skarby lecą a niektórzy mają pecha do skarbów. Masakra z tym . Za niedługo Nooby bedą miały najlepsze skiny i broń za nic . Brakuje tylko możliwości kupienia "wylewelowanych " boosterów na złoto
Ale ten ciot co kupi skin Skelzora, czy jakąś broń, nie poczuje tej satysfakcji ze zdobycia tego Nie poczuje tego Unchartedowego czegoś ^^
Cytat: DeNi w Wrzesień 07, 2012, 15:16:47Ale ten ciot co kupi skin Skelzora, czy jakąś broń, nie poczuje tej satysfakcji ze zdobycia tego Nie poczuje tego Unchartedowego czegoś ^^Masz rację DeNi w 100%Każdy co kupił,może poczuć się tak jak to określiłeś ;)Ja zdobyłem wszystko wytrwałośćią i chęcią do piękna tej gry.I nikt mi tego nie weźmie.Istnieje również grupa ludzi która podchodzi do tego w nastepujący sposób,twierdząc?Marnujesz swój czas,który dany masz tylko raz?ale to już inna sprawa.Pozdrawiam i do zoba na wojnie
Nie mam pojęcia dlaczego xD Przecież nie grasz w to dużo Boję sie Św. Mikołaja, jest wielki, jak przez przypadek mnie zdepcze?