Autor Wątek: Kooperacja - Porady, Dyskusja, Umawianie się  (Przeczytany 166160 razy)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
Odp: Kooperacja - Porady, Dyskusja, Umawianie Sie, Spam ...
« Odpowiedź #90 dnia: Kwiecień 11, 2012, 19:54:04 »
ok gadałem z moim kumplem i jutro ma czas. Także jutro tak po 16 możemy grać ; ) A i zaprosiłem Cie na ps .
no to jestesmy umowieni ;)

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • Reputacja: 2
  • o_O
« Odpowiedź #91 dnia: Kwiecień 12, 2012, 10:13:16 »
Wojownik nie ma problemu ;) Tylko najpierw pomożemy DonCerber'owi i wtedy weźmiemy sie za Ciebie ;D

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #92 dnia: Kwiecień 12, 2012, 14:26:19 »
jak by co ide do sklepu i moge pare min sie spoznic ;) ale napewno przyjde wiec sie nie martwcie ;)

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #93 dnia: Kwiecień 12, 2012, 16:30:19 »
kurde dzis miałem tyle spraw do załatwienia że szok . Dlatego spóźniłem sie z 15 minut . Ale jak by co to DonCerber jestem teraz na ps3 i czekam na Ciebie ;) Kiedy będziesz miał czas to wchodz ;D

Offline wojownik1

• Level 1
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #94 dnia: Kwiecień 12, 2012, 17:54:25 »
Patryk_16 to twoje psn ?

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #95 dnia: Kwiecień 12, 2012, 18:32:41 »
tak to moje psn . Teraz musimy sie ugadać na jaki termin robimy Tobie gwiazdke . Najlepiej mi i mojemu kumplowi pasował by weekend czyli nie wiem w sobote ok. 11 . Jak by co to pisz nawet na ps .

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #96 dnia: Kwiecień 12, 2012, 18:35:35 »
Jeślibyście mieli jedno miejsce wolne to na jedną lokację (np. Borneo) jestem chętny bo też poluję na gwiazdkę ;P

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #97 dnia: Kwiecień 12, 2012, 18:56:05 »
No ja mam jedną zasade że gram tylko z moim kumplem bo jesteśmy zgrani i wiemy co robić ;D A jakie mapy Ci brakują do gwiazdki ? Ja powiem tak że jeśli ktoś nie ma ani jednej mapy zakończonej na miażdżącym poziomie a chce gwiazdke to u nas ma ją w ok 3.5 godz . Także ;D

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:10:47 »
WTF?? Wow. ;D

Powiem, że nie mam ani jednej mapy ukończonej ale nie dlatego, że jestem początkujący czy coś ( w końcu członek reprezentacji :D, a co... ;P ) ale już 8 razy podchodziłem do Borneo ( nie lubię nie po kolei :) ) z 5 różnymi osobami i zawsze na końcu się wykładaliśmy ;D Tak, że bardzo by mi się przydała pomoc ;D W sobotę mógłbym tylko godzinkę być bo wieczorem planuję wziąć udział w meczu reprezentacyjnym z P4F. To jak? Pomożesz ?

P.S. Zadam tylko jeszcze to samo pytanie, na które kuba_uncharted odpowiedział twierdząco ale wolę się upewnić ;D A mianowicie zanim dorwałem się do multi to przeszedłem U3 tylko raz - na hardzie. Teraz jakoś nie mam kiedy przejść na crushing bo jak mam okazję grać - wolę na multi. I tutaj pytanie. Jak gram z wami w co-op'a na miażdżącym pomimo tego, że w singlu tego nie przeszedłem to czy zaliczy mi to i po przejściu wszystkich misji będę miał gwiazdkę ?

Pozdro :)

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #99 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:17:05 »
Hmm ja powiem tak że ja w kampanie nie grałem ani razu ;D Ale co do Twojego pytania to wystarczy że jedna osoba która ma gwiazdke czyli np. Ja ;p ma wszystkie mapki na miażdżącym poziomie ukończone . Ty nie musisz mieć bo i tak jak by co ja odpalam gre jak gramy w coopa ; ) No a czy Ci pomoge to jest głupie pytanie bo moja odpowiedz i tak będzie brzmiała TAK ;D Myśmy dzisiaj grali na Borneo z DonCerber i zakończyliśmy gre z 9 życiami ;D a Klasztor z 7 życiami ;/ Małe 1.5 godz. i już ma gwiazdke ;P

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:27:25 »
GOŚCIU!! W takim razie już z góry WIELKIE DZIĘKI - miło mieć takie pomocne osoby na forum ;) W sobotę ( kończy się kara :P ) dodam Ciebie do znajomych ;) Pasowałoby Ci w sobotę tak mniej więcej o ~12:00 ?
Podeślę Ci mój nr fona na PW i daj mi SMS'a żebym miał Twój. Co prawda nie jesteśmy razem reprezentacji, ani nigdy wcześniej z Tobą nie grałem, jednak myślę, że możemy sobie zaufać, a na pewno usprawni to nasz kontakt w razie jakichkolwiek zmian ;)

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #101 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:34:42 »
hehe . No nie ma problemu ;) Ja jak by co jestem kapitanem drużyny FAtH ;D Ale teraz mecz z S!ŁA i opuszczam tą ekipe ;p A co do terminu to w sobote niby miałem grac z wojownikiem ale on sie nic nie odzywa nie pisze czy wgl w sobote bedziemy grali a ja nie bede na niego czekał ;p także w sobote mnie pasuje mojemu kumplowi pewnie też ;D

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:36:29 »
To fajnie ;D Więc czekam na "se se mesa" ;)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:50:28 »
Potwierdzam i polecam ;)
Expresowa i mila obsluga klienta ;)
Dostawa Gratis ;)
5 Map w Cenie 1 ;)
Wiec Chcialbym Podziekowac za gwiazdke osobnikom takim jak :
Altowy Nitro ;)
Plampowa Lampa ;)
Patryk 16
oraz Patryk Hiszpania ;)
z nimi udalo mi sie zdobyc Gwiazdke ;)
dziekuje tez wszystkim tym ktorzy probowali ;) ale z moimi pozliwosciami im sie nie udalo ;)
dziekuje za checi i dobre slowo ;)
Wydaje mi sie ze z Plampa i Altem mielismy chyba trudniejsze mapy ;) bo borneo i klasztor naprawde szybko poszlo ;)
oto dowod oraz efekt pracy tych panow oraz mojej obecnosci podczas przechodzenia Coopa ;)

ps. Kapitanie Patryku ;) widze ze jestem Twoim sedzia w ostatnim meczu tego sezonu w lidze uncharted ;)
chyba sie zanosi na walkover dla was ;) bo tamta druzyna jakos checi nie wykazuje ;)
mam nadzieje ze nie dlatego pomogliscie hehe ;) oczywiscie zartuje ;)

Offline Patryk_16

• Level 4
  • *
  • o_O
« Odpowiedź #104 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:58:29 »
hehe serio jesteś sędzią naszego meczu ? ;p No kapitan S!ŁY sie nie odzywa ale ja jeszcze troche poczekam ;p A co do tych mapek że Ty , plampa i alt mieliście trudniejsze to sie nie zgodze ;p hehe . Bo pomyśl sobie że jak Klasztor i Borneo nam tak szybko poszło to co dopiero reszta mapek ;D