PODSUMOWANIE I EDYCJINo cóż... wreszcie zakończył się pierwszy sezon naszej forumowej ligi w FIFE. Poza statystycznym podsumowaniem, które za chwilę przeczytacie mogę powiedzieć jedno - totalna olewka. Niestety, na 90 meczy które miały się odbyć, rozegrano zaledwie 33 spotkania co stanowi 36,67 %. Nierozegrane mecze zostały unieważnione. Pomijając już to że w wakacje mogliście nie mieć czasu na dogadanie się... rozumiem, były wyjazdy itp. Ale mieliście jeszcze cały wrzesień i połowę października. W takim czasie to można by nawet 2 edycje rozegrać. Dodatkowo, wielu uczestników nawet nie zaglądnęło na forum a co dopiero do tego działu. Nie komentuje już nawet dziecinnego odejścia Sebka, który - rozumiem, byłeś zły po porażce - odszedł po pierwszym spotkaniu. I tu taka rada dla Ciebie - nie zapisuj się nigdy do ligi w grę, w którą praktycznie nigdy nie grałeś

. Mruck również po moich prywatnych wiadomościach i prośbach żeby grał, bo się zapisał do ligi - niestety nie otrzymałem nawet jednej odpowiedzi. El-lo, który również zrezygnował z udziału w lidze po jednym przegranym spotkaniu tłumacząc się... fatalnym połączeniem z internetem. O kedziku który sprzedał swoją grę już nie wspominam. Jest mi przykro, że tak do tego podeszliście, ale ja też nie jestem bez winy - powinienem był bardziej tego pilnować jeszcze w sierpniu ale niestety miałem parę wyjazdów i nie miałem czasu. Po prostu miałem zamknąć chyba I sezon tak jak było napisane w regulaminie - do 31 sierpnia - i miałbym spokój. Nawet nie doceniliście mojego dobrego serca. Cóż... jeśli uda się zorganizować II edycję, tym razem w FIFE 13 w nadchodzącym roku, wprowadzę szereg dużych zmian eliminujących tego typu zachowania uczestników i wprowadzających dyscyplinę. Mimo wszystko... dzięki wszystkim którzy wzięli udział. To tyle ode mnie. Poniżej znajduje się obiecane ligowe podsumowanie:
- mistrzostwo ligi - lamegame (31pkt)
- podium - I.lamegame II.ZABOLITOS III.DreakePL
- najwięcej zwycięstw - lamegame (10)
- najwięcej rozegranych spotkań - ZABOLITOS (13)
- najwięcej zdobytych bramek - ZABOLITOS (42)
- najwięcej czystych kont - ZABOLITOS, lamegame, DreakePL (po 2)
- najwięcej strzelonych bramek w jednym meczu - 11 (dawid2k11 7:4 ZABOLITOS)
- najwięcej strzelonych bramek w jednej kolejce - 18 (6.kolejka)
- najmniej straconych bramek - DreakePL (10)
- najlepszy bilans bramkowy - lamegame (+23)
- wszystkich rozegranych spotkań - 33
- wszystkich strzelonych bramek - 161
- wszystkich zdobytych punktów - 96
- średnia strzelonych bramek na mecz - 4,88
- średnia strzelonych bramek na kolejkę - 8,94
- średnia rozegranych spotkań na kolejkę - 1,83
Link do tabeli:
http://www.uncharted.pl/forum/fifa12/