1.
Uncharted (Seria) - oczywiście chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczego jest na I miejscu

Multi - Git, Single - Git, nic dodać, nic ująć!
2.
Fifa - również moja ukochana gra piłkarska (szczególnie fifa 12)! Jako ciekawostkę dodam, że moja przygoda z fifą zaczęła się od Fify 07

3.
Assasin's Creed II - Oczywiście fabuła niczego sobie, jest ponad genialna...
4.
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm Generations - Jeżeli jesteś fanem anime lub mangi, napewno wiesz dlaczego umieściłem tutaj tą grę, jeżeli nie, to sprostuje - cudowna bijatyka dla fanów anime Naruto, stworzona wyłącznie na walce.
5.
Tekken (Wszystkie części) - Najlepsza bijatyka na rynku! Czemu ona tutaj sie znajduje? To była moja pierwsza gra w którą w ogóle kiedykolwiek grałem (Tekken 3 - grąłem w nią na emulatorze na PC'cie) i dlatego umieszam ją też m.in. z sentymentu ? (Moja ulubioną częscią jest Tekken 3, ale 6 na PS3 też posiadam

)
6.
GTA - Tutaj mogę się wypowiedzieć co do słowa... gra genialna (wszystkie części), a z ciekawostki powiem, że to była moja 2 gra w którą kiedykolwiek grałem (GTA Vice City, ktróa też jes moją ulubioną), leciały tam w radiu nawet piosenki Micheale Jacksona, i może to śmieszne, ale polubiłem Jacksona właśnie przez tą piosenkę u słyszaną w radiu w GTA

I jeżeli chodzi o sentyment to jak najbardziej ona tutaj pasuje... nic dodać nic ująć jeżeli chodzi o genialną fabułę...(pozdro dla tych, co ukonczyli tą grę w 100% bez kodów (ja nie:P))
7.
Sports Champions - Najfajniejsza gra, w jaką można pograć na PS Move. Jest 6 sportów, m.in. Ping-Pong, siatkówka itp... Dlatego jak najbardziej polecam.
8.
Duke Nukem (seria) - cenię ją sobie, chociaż pewnie mało osób o niej słyszało... polecam... (Moja 3 gra w którą kiedykolwiek grałem i kolejna z serii gier sentymentów).
To chyba wszystko, jak coś mi jeszcze wpadnie w ręce dobrego to napewno napisze
P.S. Dzięki za stworzenie takiego wątku, naprawdę! Teraz możemy sie dowiedziec, czy w jakąś grę warto grać - czy sobie odpuścić.
P.S.2. Sorka że się tak ropzisałem, ale po prostu musiałem

I naprawde ciesze sie, ze taki wątek powstał