Autor Wątek: Transformers: Fall Of Cybertron  (Przeczytany 1181 razy)

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
Transformers: Fall Of Cybertron
« dnia: Sierpień 03, 2012, 15:44:06 »

A więc co sądzicie o tej grze jeśli graliście w demo ;) Ja właśnie przeszedłem i powiem że mam mieszane uczucia bo w 2 minucie gry już mnie z glitchowało i moja postać znalazła się tylko w połowie na powierzchni reszta była w podłodze  >:( a w jednej cut scence nawet cała postać znalazła się w podłodze :( Po za tym gra jest naprawdę fajna :) Super jest znowu poczuć się jak małe dziecko bawiące się robocikami ;D

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
Odp: Transformers: Fall Of Cybertron
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2012, 19:41:07 »
wiedziałem że jak będę zwlekał z założeniem tematu o Transformersacch to mnie ktoś ubiegnie ;///

Grałeś w 1 część ?? w której genialnie przedstawili historie upadku Cybertronu i powodu opuszczenia planety...
Na ta grę czekam podobnie jak czekałem na u3, z tym ze u3 podoba mi się w całości a w transformersach ma dość dużą przewagę fabuła. Gra na pewno będzie genialna.... jak Bóg da(czytaj moja żona) to może nawet pre order będzie ;)

Demo tylko odpaliłem i nie miałem czasu przejść, ale jak nadrobię tą zaległość to na bank się jeszcze wypowiem ;)

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
Odp: Transformers: Fall Of Cybertron
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2012, 20:45:27 »
Niestety nie grałem w 1 część to moja pierwsza styczność z Transformers na ps3 ;)