Autor Wątek: Top Spin 4  (Przeczytany 3371 razy)

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
Top Spin 4
« dnia: Wrzesień 12, 2012, 00:56:26 »
Ostatnio zacząłem interesować się tenisem, więc postanowiłem kupić sobie grę o tejże tematyce... Oczywiście na rynku są dwie marki: Virtua Tennis i Top Spin. Wtedy postanowiłem, że zakupię VT... Gra typowo arcade'owa. Bardzo przyjemnie się grało, ale niestety ja oczekiwałem od tej gry trochę więcej... Myślałem, że będę mógł się tam wykazać skillem i prawdziwymi umiejętnosciami. No cóż, tak się jednak nie stało, ale wciąż uważam ten tytuł za bardzo dobry. Teraz chciałbym spróbować swoich sił w Top Spin... Tak wiem, to symulator tenisa. Bardzo spodobała mi sie tam fizyka i ogólna mechanika gry. w VT brakowało mi tych "fascynujących" wymian piłek, które są PODOBNO w TS... I teraz proszę o Wasze opinie na temat tej gry... wszystki plusy i minusy... Od grafiki, prze fizyke, po gameplay... ;)

P.S Się rozpisałem  ;D

Offline wojtex098

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 7
Odp: Top Spin 4
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 16, 2012, 20:10:52 »
Ja niestety nie grałem. :(
Poszukaj na innych forach. :)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 17, 2012, 20:56:10 »
Ja mam Top Spin 3, czasem grywam i muszę powiedzieć że jest naprawdę fajny ;). Co do czwórki, to szczerze mówiąc nie interesowałem się tym tematem ale teraz mnie zachęciłeś do tego :). A zacząłeś się interesować tenisem pewnie przez US Open. Nie dziwie się, bo też uwielbiam ten turniej :).

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 18, 2012, 15:06:07 »
To też, ale ogólnie bardzo mi sie podoba mechanika w Top Spin 4, no i... Ana Ivanović  ;D
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2012, 15:08:19 wysłana przez Konrad_93 »

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 24, 2012, 15:42:40 »
Konrad, mam Top Spin 4 więc możemy zagrać kiedyś ale to się jeszcze umówimy ;). I nie umiem nigdzie w necie znaleźć soundtracku...

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 25, 2012, 23:16:46 »
Top Spin 4 jest bardzo ciekawą grą. Ma całkiem niezłą grafikę, genialną fizykę, gameplay. Gra warta polecenia.

PS. Jest ktoś chętny na grę w Top Spina?

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 26, 2012, 00:10:57 »
Ostatnio zacząłem interesować się tenisem, więc postanowiłem kupić sobie grę o tejże tematyce... Oczywiście na rynku są dwie marki: Virtua Tennis i Top Spin.

Na rynku jest jeszcze jedna gra o tematyce Tenisa ziemnego, zwie się ona "GRAND SLAM TENNIS 2" Okładka:

a na dodatek ta gra jest od EA więc jak ty Konradzie mogłeś jej nie znać ???  :-\

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 26, 2012, 01:20:24 »
Ostatnio zacząłem interesować się tenisem, więc postanowiłem kupić sobie grę o tejże tematyce... Oczywiście na rynku są dwie marki: Virtua Tennis i Top Spin.

Na rynku jest jeszcze jedna gra o tematyce Tenisa ziemnego, zwie się ona "GRAND SLAM TENNIS 2" Okładka:

a na dodatek ta gra jest od EA więc jak ty Konradzie mogłeś jej nie znać ???  :-\
Grand Slam Tennis jest daleko w tyle w porównaniu do TS i VT, m.in. dlatego, iż TS i VT wyszły już 4 części, a GST zaledwie 2.

PS. 150. post!

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 26, 2012, 02:04:42 »

Grand Slam Tennis jest daleko w tyle w porównaniu do TS i VT, m.in. dlatego, iż TS i VT wyszły już 4 części, a GST zaledwie 2.

PS. 150. post!

Wiem, że Grand Slam jest daleko, ale chodzi mi tylko o ten fakt, że też jest to gra o tematyce Tennisa, to tak samo jakbyś wymieniał gry piłkarskie znane na rynku to byś tylko podał Fife :P

150 Post to nic, ale i tak gratulacje tego spamu, jak na kilka tygodni bycia z nami i tak nieźle ale jak będziesz miał 500 albo 1000 to wtedy daj znać :) bo narazie 150 to mała sumka, tak samo co moje mało ponad 300 :D

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 17, 2013, 20:40:58 »
Co do gier piłkarskich, jest tylko fifa i fifa oraz... Fifa (nie uznaje Pes). :P