Autor Wątek: Sleeping Dogs  (Przeczytany 1706 razy)

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
Sleeping Dogs
« dnia: Październik 04, 2012, 00:47:50 »
Kto z Was skusił się już na ten tytuł? Ja od momentu premiery miałem ogromny dylemat, czy aby "GTA w Hongkongu" jest wart tych wszystkich pochwał... No i kupiłem... Na razie za mną 25% fabuły i powiem szczerze, że gra świetna... Grafika, gameplay, rozpierducha i klimat Hongkongu są naprawdę przednie. Może fabuła i nie urywa dupy, ale dość przyjemnie się na to patrzy w punktu widzenia scenariusza. Główny bohater gry również daje radę, nie jest "przekombinowany". Świat gry (bo to oczywiście sandbox) jest duży i napakowany różnymi zadaniami pobocznymi, wyścigami, czy też "zdarzeniami". Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawiał, czy kupić tę grę, a jest fanem sandbox"ów, gry akcji, a zarazem jest fanem tego co azjatyckie (bo ta gra po prostu kipi wschodem), to obowiązkowo musi zaliczyć ten tytuł. ;)

Offline Fayte

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
Odp: Sleeping Dogs
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2012, 08:45:25 »
dokładnie, ja zamierzam nabyć ten tytuł gdy juz troche stanieje. grałem w demko i klimat jest świetny. jedynce co mnei martwi to strzelanie, troszkę to skopali;) a w ogóle mam pytanie- czy ta gra posiada multiplayer?

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2012, 12:11:39 »
Nie, w tej grze nie ma multi :)

Offline [Sara] z153018

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 07, 2012, 18:00:20 »
Ja mam tylko demo, ale zapowiada się super Kondziek :D
Zanim zaczniesz zaniżać swoją samoocenę i podejrzewać się o depresję sprawdź czy przypadkiem nie otaczają Cię KRETYNI.

Offline Koko

• Level 3
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 16, 2012, 08:59:38 »
Gra jest świetna, chociaż fabuła jest czasami nierówna, ale największy mankament to że jest trochę krótka :D Spodziewałam się nieco więcej godzin gry. Niemniej i tak godna polecenia :)