Zakładam ten wątek z myślą o nadchodzącej produkcji wydawanej przez Capcom, której premiera nastąpi w Polsce dnia 7 czerwca 2013.
Niewiele czasu zostało, ale możemy sobie tu już pospekulować, wymienić wstępnymi poglądami czy także najświeższymi newsami, aż w końcu ostatecznymi opiniami

Z mojej strony: szykuje się absolutny hit! Nie dość, że jakiś powiew świeżości w końcu, to jeszcze osadzony w zwiedzonej i ukochanej przeze mnie lokacji, w dodatku o typie fabuły, który wielbię. Na domiar dobrego jeszcze premiera w moje urodziny, to już w ogóle wariatyzm

Gra zawiera absolutnie wszystko co lubię: futurystyczne sci fi, dobra grafika, piękna lokacja i świetny gameplay. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, jednak po obejrzanych materiałach na chwilę obecną uważam, że przygody Nilin zostaną pretendentem do gry roku.
Wrzucam jeszcze linka do najtańszego w necie preordera, jakby się jeszcze chciał ktoś skusić:
http://www.grymel.pl/remember-me-pl-+-koszulka-o_3077.htmlJa osobiście poczekam na rzetelne recenzje raczej i postaram się wytrzymać te 2 tygodnie licząc na zbicie z ceny, choć pewnie nie wytrzymam