Co myślicie o tej serii? Niedawno zaczęłam z nią przygodę, niestety dopiero od trójki :/ skończyłam ją kilka tygodni i mnie normalnie zniszczyła
gra ma same wady praktycznie, ale normalnie zwala mnie z nóg. Teraz męczę ME1 na pececie i zdałam sobie sprawę, że na tym szicie się grać nie da - nieludzkie warunki przy walce z myszką i klawiaturą (no nie da się po prostu się nie da). W dodatku ta lokalizacja... XD może ją jakość zdzierżę a potem zabiorę się za dwóję na PS3. Jedni narzekają na tą serię, drudzy ją wielbią - ja należę do tych drugich. Lubię ten klimat, ale grafika i animacja lekko ssie, a te tekstury i sterowanie po prostu szczypią wszędzie
no ale kolekcjonerkę ME3 mam i całuję ją prawie codziennie 
No to tak... tą serio zaraziłem się już wiadomo od kogo (tradycyjnie)

Zacząłem od ME2... Gra jest kapitalna. Grafika przyzwoita, gameplay świetny, a fabuła wręcz rewelacyjna. To mój pierwszy RPG i jestem bardzo mile zaskoczony. Pewne jest już to, że zaraz po zakończeniu dwójki kupuje ME3, potem może zalicze jeszcze ME na kompie (jeśli starczy mi cierpliwości)

Polecam tą serie każdemu, kto lubi się "pobawić", masterować, a zarazem chce czegoś więcej niż tylko strzelania

P.S Dzięki Olka za kolejną grę