Autor Wątek: Gamemaniak - Gusta i Gusciki na temat gier...  (Przeczytany 4551 razy)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
Odp: Gamemaniak - Gusta i Gusciki na temat gier...
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 01, 2011, 20:28:35 »
Taką postawę rozumiem ;)

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 02, 2011, 22:43:39 »
hehe, dzięki ;) to fakt, wiele osób się dziwi, kiedy mówię, że uwielbiam grać na konsoli. i to dużo bardziej niż na komputerze - wiadomo, gry się nie przycinają, co w przypadku laptopa doprowadzało mnie do szału, nie trzeba co jakiś czas wydawać kasy na upgrade sprzętu gdy wychodzą gry na bardziej zaawansowanych silnikach, no i wygoda - dużo wygodniej się gra za pomocą pada niż na klawiaturze, chociaż niby można podpiąć pada od PSa do kompa. jak na razie musiałam przystopować z zakupem wszelkich gier, rozumiecie - trzeba trochę przyoszczędzić na UC3 :D co prawda, niecałe 2 tygodnie później wychodzi kolejna część AC i strasznie chciałabym nabyć obie gry, jednak wolę sobie odpuścić AC:R na rzecz Drake's Deception niż odwrotnie ;)

Pamiętaj, że Ubisoft niektóre gry nawet w dzień premiery udostępnia do kupienia również na sklepiku PlayStation:) Nie wiem czy wiesz, ale istnieje zakup pełnoprawnej gry w pięć osób, więc jeśli AC będzie kosztował w sklepiku 230 zł to ty zapłacisz ok. 45 zł. Np. na gametrade można kogoś znaleźć do kupna, ktoś z tych 5 osób ma kartę to kupujecie:) Polecam InFamous 2 kupiłem za 45 zł:D

Offline Nate

• Level 7
  • *
  • Reputacja: 0
  • "Zemsta to prawdziwa s*ka" - Nathan Drake
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 27, 2011, 19:40:10 »
Do kompa można podłączyć nie tylko pada od PS3, ale od Xboxa też. Od Xboxa potrzebne jest urządzenie które łapie sygnał bezprzewodowo. Nie wiem jak jest w przypadku pada bezprzewodowego od Playstation ale jak jest przewodowy to trzeba nabyc przejścióweczke za kilka złotych na allegro. A jeśli chodzi o porównanie padów to ten od konsoli Microsoftu jest dużo wygodniejszy wbrew pozorom. Wydaje sie, że zły po jest niesymetryczny itd. ale jest wręcz na odwrót. Idelanie leży, a te od konsolki Sony wydają mi się jakieś małe, a gałki analogowe niewygodne. Ale grając w Uncharted i God of War nie myśle o tym 8)
"Zemsta to prawdziwa s*ka" - Nathan Drake

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 21, 2012, 11:04:39 »
Z padami od ps3 jest tak, ze wystarczy poprzez kabel zasilający podpiąć do kompa i zainstalować odpowiedni sterownik ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 21, 2012, 21:54:40 »
Z padem od Xboxa do PC to taki trochę paradoks. No bo do pada od  konkurencyjnej firmy potrzebujemy tylko kabel i sterownik, czasem nawet tylko kabel. Natomiast aby połączyć produkt microsoftu czyli windows z ich innym produktem, kontrolerem od ich własnej konsoli, potrzeba adapter, kabel i sterownik.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2012, 22:16:23 wysłana przez CINEK10 »

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #20 dnia: Maj 29, 2012, 14:53:12 »
Wiedźmin: Powrót Białego Wilka na PS3 i Xboxa 360 jednak się pojawi!

lego 
Dwa sklepy w Danii dodały do swojej oferty Wiedźmina: Powrót Białego Wilka na PlayStation 3 i Xboxa 360, dziwnym trafem dzień przed jutrzejszą konferencją prasową CD Projektu :)
Gra była tworzona już w 2009 roku jednak prace zostały zawieszone z powodu niedotrzymywania terminów przez zewnętrznych deweloperów. Teraz najwyraźniej CD Projekt RED sam dokończył projekt.
Wiedźmin: Powrót Białego Wilka to konwersja pierwszej części Wiedźmina z PC.