Autor Wątek: Crysis 2- multiplayer...  (Przeczytany 1581 razy)

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
Crysis 2- multiplayer...
« dnia: Listopad 30, 2012, 23:56:11 »
Po pierwsze nie wiem, czy ktoś grał w tę grę, po drugie nie wiem, czy jeżeli już ktoś grał, to czy grał w multi. Chodzi mi o to, że zamiaruje się zabrać za robienie platyny, w tejże właśnie grze. Chciałbym wiedzieć (jeżeli ktoś wie) ile mniej wiecej czasu zajmuje dobicie do 50 lvl w multi... Pytam tu, bo widze tu dużo fanów gier typu fps ;)

PS: 50 lvl- gold trophy ;)
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 23:58:24 wysłana przez Konrad_93 »

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
Odp: Crysis 2- multiplayer...
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2012, 00:13:20 »
Mam tą grę i powiem ci, że STRASZNIE dużo czasu zajmie ci wbijanie 50 lvl. Po za tym multi nie jest jakieś super, trochę nudne... Jeśli chcesz mieć platynę to będziesz się musiał pomęczyć. 

Offline Konrad_93

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 35
  • rUpl !
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 01, 2012, 02:04:04 »
A w przeliczeniu na godziny, to ile gdzies bedzie? Zakładając, że nie jestem amatorem, ale też nie weteranem. ;)

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 01, 2012, 10:57:49 »
Crysis, What Crysis?/ Kryzys, Jaki Kryzys?
Zdecydowanie najgorsze trofeum w grze. Mimo, że multi jest bardzo dobre to jest parę rzeczy które odpycha od dłuższego obcowania z nim jak chociażby duże opóźnienia killi itd. faktu na pewno nie ułatwia to że droga do poziomu numer 50 jest niesamowicie długa jak na standardy FPS'ów (porównywalne np. z 50 lvl'em w Bad Company 2). Sam Crytek też nie oszczędził nam tej męczarni, gdyż zaraz po wykryciu (niesamowicie skutecznego) sposobu na boost, od razu zdecydowali się grę załatać (a można było wbić 50 lvl w jakieś 5 godzin -.-).

Cytat z trophyhunters.pl
Ile teraz godzin by ci to zajęło to nie mam pojęcia..