Autor Wątek: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy Administracja Uncharted.pl!!  (Przeczytany 6977 razy)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39

Piękną gwiazdę przed nadchodzącymi świętami,

Niosę Tobie razem z życzeniami,

Niech się spełni Twe marzenie,

W nadchodzące Boże Narodzenie,

Jeśli taka Twa ochota,

Sprawię aby była gwiazdka złota,

Bo gdy widzisz spadającą z nieba,

Nie wypada nic innego, marzyć trzeba!

Jedna gwiazda drugiej gwiazdce zamrugała,

I choineczka świeci cała,

Każdy wie że marzyć trzeba,

Każdy chce tej pięknej gwiazdki prosto z nieba!

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

To tylko przykłady wierszyków którymi dziś wszyscy się wzajemnie zasypują,
gdy widzę jak ktoś otrzymuje taki wierszyk pierwsze pytanie jest do osób w około: "masz jakiś wierszyk, bo muszę odpisać" i często dostaje po kilka takich samych smsów od różnych osób, czasem nawet niektórzy nie zauważa że te smsy był już wcześniej podpisane przez inne osoby ;]
Magia świąt ??
Kiedyś też dostałem taki oto link od ojca, bardzo życiowy i mądry, zacząłem go rozsyłać ale też to nic nie dało ;/

Więc jako że ten portal jest na tyle wyjątkowy bym ruszył swoje szanowne 4 litery postanowiłem napisać coś  oryginalnego ;)
Mój standardowy "wierszyk" a raczej życzenie, są to słowa mojej mamy (jeśli dobrze pamiętam) z przed paru lat, otóż :
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM ABY KAŻDY WASZ KOLEJNY DZIEŃ BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO

to są moje szczerze życzenia, życzę też wam byście doświadczyli magii świąt, nie tej emanującej ze sklepów i z telewizji (za wyjątkiem Kevina Samego w domu na którego jednak dopiero jutro pójde do kina,plusy dublina) ale magii o której sie tylko mówi a bardzo trudno ją poczuć, magii której każdy pragnie ale nic nie robi by się w nią wczuć. Mimo tego że u mnie za oknem nie ma śniegu (nie licząc tego co żona spreyem na oknie namalowała) staram się by ten dzień był wyjątkowy, by nie występowały w nim sztuczne uśmiechy i udawana sympatia, lecz by emanowało ciepło i życzliwość.
Życzę wam byście mieli odwagę sięgać po to czego na prawdę pragniecie (nie mówię tu o kradziejce tylko o dążeniu do spełnienia marzeń) i życzę by życie zawsze było dla was wyrozumiałe.
Byście potrafili cieszyć się każdą chwilą, i by smutki były tylko wtedy gdy zabraknie .... ciastek gdy goście przyjdą ;)
Chciałbym też wam podziękować w imieniu swoim i innych ;)
Nasze forum narodziło się około 1,5 roku temu, dzięki wam i ciężkiej pracy Alta stworzyliśmy coś niesamowitego, niesamowitą społeczność w której element trolowania jest duszony w zarodku, i dlatego gimbusowanie tu nie występuje a dzieci neo omijają ten obszar szerokim łukiem.
Dzięki Plampie mimo hitlerowskich zapędów, powstała nasza reprezentacja która dzięki cieżkiej pracy osiągnęła to o czym inni jeszcze będą mogli sobie długo pomarzyć.
Życzę Plampie by potrafił oddzielić reprezentacje i treningi od zwykłej zabawy, gdyż inaczej w wieku 19 lat będzie siwy jak (hm, tutaj nie mam pomysłu na jakieś porównanie ;)) wiem że już robi postępy ale życzę mu tego by to po prostu samo przyszło ;))
WW200 Dziękuję za to że jest moim dużym argumentem podczas dyskusji z moją żona na temat że na forum siedzę z dzieciakami (nie ma pojęcia co ja tu robię i myśli że kolorek mojego nicku to po prostu kolorek)
nie mówię że dużo robię ale podwójne posty potrafię/mogę kasować ;)
Tedowi i innym uczącym się życzę łatwego i przyjemnego wchłaniania wiedzy a potem pracy w zawodzie (Życzę pracy w zawodzie bo wierzę że wybierając kierunek kierowaliście się tym co robiąc będzie wam sprawiało przyjemność)
Dziękuję całej REPREZENTACJI PORTALU UNCHARTED.PL za wspaniałe reprezentowanie portalu, i życzę obronienia tytułu w poprzednim sezonie oraz większej cierpliwości do siebie, by każdy z was potrafił się postawić na miejscu drugiej osoby i byście postępowali mądrze, rozważnie, skutecznie i z naturalnym luzem.
Dziękuję całej społeczności, czyli wam, tym którzy piszą na forum, shoucie, Ci co tylko czytają, Ci co spamują z sensem, tym którzy nadają temu forum klimat.
Chciałbym was wszystkich wymienić z nicków ale jest was zbyt wielu a ja jestem z natury leniem ;)
a poza tym mógłbym kogoś nieświadomie pominąć co było by dla niego wielka krzywdą ;)
Chciałem też się z wami pożegnać gdyż walki z żona doprowadziły do tego iż kasuje swoje konto tutaj,
na prawdę te ostatnie 1,5 roku było dla mnie czymś bardzo miłym.
Oczywiście żartuję że odchodzę, tak chciałem się podroczyć z tymi co doczytali aż do samego końca ;)
Dziękuje wszystkim w imieniu swoim i wierzę że reszta chłopaków też by się pod tym podpisała ;)
Życzę wam Magicznych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku ;)
i nie przejmujcie się że tym razem koniec świata nie wypalił,
najlepsze końce świata są spontaniczne ;) zapytajcie dinozaurów ;)

i dobry kawałek na święta ;)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=areeIgxa-P8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=areeIgxa-P8</a>
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2012, 10:03:58 wysłana przez DonCerber »

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
OMG :o Ja przeczytałem to wszystko :D
Wesołych Świąt życzę wszystkim użytkownikom tego wspaniałego forum :)

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
Z okazji Bożego Narodzenia, życzę Wam zdrowia, szczęścia, pomyślności. Życzę również wymarzonych prezentów pod choinką. Jacek (Zoran Lazarevic). Ach i oczywiście samych killi w Uncharted  ;) :)
Pozdro

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
Chyba nie będę się powtarzał, ale jednak musze  ;D Zdrowych,pogodnych,wesolych swiat, bogatego mikolaja, i zajebistego wskoku do 2013 roku!

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
Ja również dokładam się do życzeń świątecznych i noworocznych dla naszych forumowiczów oraz czytelników. ;)

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
Jak wszyscy to wszyscy,dziadek też :D

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Dobra, dziadziuś wam złożył teraz kolej na ojca... To wszystkiego Naj chłopaki! Dzięki, że jesteście! Życzę Wam wszystkim samych sukcesów w szkole, w pracy, w obijaniu się :) Mam nadzieję, że w Nowym Roku co to niektórzy wyluzują swoje zapędy dyktatorskie i skupią się na innych rzeczach i wartościach w życiu :P

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
to w takim razie kim ja jestem ?? Wujek ?? :P ;D

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
Tak, ty jesteś wujek dokładnie :D Nie wiem kim Ted i plampa :P

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
Plampa to Kołczu (coach) a Ted to Misiek ;) jak w tym filmie :p

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
Odp: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy Administracja Uncharted.pl!!
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 25, 2012, 23:21:04 »
Happy New Year everyone!

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
Odp: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy Administracja Uncharted.pl!
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 25, 2012, 23:59:37 »
Wesolych Swiat Ladies :P
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
Odp: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy Administracja Uncharted.pl!
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 26, 2012, 00:14:15 »
Wesolych Swiat Ladies :P
Ale z Ciebie gentelman :P :D ;D

Offline [Sara] z153018

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 4
Odp: Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Życzy Administracja Uncharted.pl!!
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 31, 2012, 09:40:38 »
Szczęśliwego 2013  :P dla całego forum  ;D :-*

Na święta nie zdążyłąm... w przyszłym roku  :P
Zanim zaczniesz zaniżać swoją samoocenę i podejrzewać się o depresję sprawdź czy przypadkiem nie otaczają Cię KRETYNI.

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
A o to i 1 post w 2013r :)
Wszystkim obecnym i przyszłym użytkownikom tego forum życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU...