Autor Wątek: Wątek dla młodych :)  (Przeczytany 3659 razy)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
Wątek dla młodych :)
« dnia: Październik 19, 2012, 15:57:27 »
Piszcie tutaj o tym, co chcielibyście w życiu robić.... co Was by interesowało? No więc może ja zacznę... po maturze chciałbym skończyć Energetykę i być inżynierem w jakiejś Elektrowni wodnej na zachodnim wybrzeżu Europy :D.

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
Odp: Wątek dla młodych :)
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 19, 2012, 19:55:59 »
Jestem w 3 gim., chcę iść do liceum na profil mat-inf z podstawami ekonomii ;). Dalej to w stronę tworzenia stron internetowych i grafika ;)

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2012, 10:22:09 »
Mając tyle lat co wy,nie wiedziałem kim chcę być i co robić :) ale coś trzeba było robić :D .Po 8 latach męczarni w podstawówce poszedłem do szkoły energetycznej,tak Ted dobrze widzisz :D .Skończyłem klasę zawodową o profilu kierowca-mechanik pojazdów samochodowych,los się do mnie uśmiechnął i tylko 3 lata ;D .Po szkole pracowałem przez rok w swoim zawodzie w energetyce,niestety mój anioł stróż postanowił iść do wojska i to razem ze mną :D .Nie mając 21 lat wróciłem z wojska w stopniu bombardiera i z odznaką Wzorowego Żołnierza,wtedy zrozumiałem że MON ma większe poczucie humoru ode mnie ;D .Jednym z moich marzeń było to,żeby mi płacili za nic nie robienie i śmiało mogę powiedzieć że cel osiągnąłem czego też wam życzę :D .Nie będę się dalej rozpisywał żeby zalewaja nie miał materiału do napisania książki i zrobienia filmu o mnie :D

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 20, 2012, 11:36:32 »
Pracowałeś w branży tak? Czyli co dokładnie robiłeś? A za jakie nic nierobienie dostajesz teraz kase? :P

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 20, 2012, 11:50:01 »
Naprawiałem samochody pogotowia energetycznego a teraz jestem operator-monter urządzeń elektrochemicznych :D

Offline zalewaja

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 27
  • A żyć możesz tylko za to za co mógłbyś umrzeć
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 20, 2012, 17:29:12 »
WW ale książka już powstaje ;)
Co do tematu...sam do końca nie wiem w tym momencie 1 klasa technik informatyk. Zobaczymy jak to wszystko się ułoży.

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 20, 2012, 17:39:11 »
Ja podobnie ja zalewka jestem w technikum informatycznym z tym, że już w drugiej klasie :D A w przyszłości chciałbym zostać programistą. Najlepiej programistą gier komputerowych ;D

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 20, 2012, 19:23:29 »
Widze ze wszyscy chca byc programistami albo chociaz kims kto ma stycznosc z informatyka :P
A wiec ja jestem w 2 klasie liceum na profilu Mat-Inf i szczerze, zawsze chcialem byc tworca jakies gry ;p Albo chociaz testerem ;D Ale ludzie sie zmieniaja i po drodze spotkalem takie super show zwane "Ultimate Survival" "Szkola Przetrwania" Bear Grylls. I od razu wzialem sie za survival ;) Jak narazie jest niezle ;p Naleze to (mozna powiedziec szkoly, ale uwierzcie mi to jest lepsze od szkoly ;D) fundacji Hobbit SAS (Survival & Adventure School), jak narazie jestem na drugim stopniu (ostatnim), bo potem jest juz selekcja i jestes przez jakis czas pomocnikem opiekuna jakies grupy i potem (jesli studiujesz) masz egzamin na opiekuna grupy (opiekuna grypy nazywamy w SAS'ie "Szefem") Mam nadzieje ze zdam selekcje, bo to jest naprawde ciezkie (selekcja za rok w grudniu) ;)
Selekcja:
- 120 km do przejcia w 3 dni
- zima!! Chyba nie musze sie tu wypowiadac :P
- ograniczone (bardzo!) zasoby wody i jedzenia
- conajmniej 20 kg plecak na plecach
- umiejetnosc wspinaczki (praktyka)
- umiejetnosc wszystkiego co jest zwiazane ze wspinaczka (teoria)
- umiejetnosc zastosowania Pierwszej Pomocy i wszystkiego co z nia jest zwiazane
- znajomosc Sztuki Przetrwania (jak rozpalic ogien, majac jedna zapalke, jak zrobic prycze albo miejsce do spania itd.).

Ale wracajac do Bear'a Grylls'a to chcialbym (tak jak on) zostac instruktorem SURVIVAL'u. Jak mi nie wyjdzie, to zawsze chcialem pojsc do wojska ;D Ogolnie kocham militarystyke i wszystko co jest z nia zwiazane ;P Ale tez ostatnio "poznalem" Pew Die Pie'a, czyli w skrucie zarabianie na YT. I on bardzo mnie zmotywowal aby nagrywac podobne filmiki jak on, rownie smieszne i szalone, gdyz to tez sie wiaze z (mozna powiedziec) testerem gier. Tylko ze na YT robie to glownie dla zabawy For Fun! Wiem ze z nagrywaniem Gameplay'ow takiego typu jest kupe zabawy i dlatego yez (jak nie spelnie wymagan na poprzednie zawody) sam chcialbym byc takim YouTuberem ;) Wiem tez ze samo wybicie sie na YT jest cholernie trudne dlatego sam nie wiem czy to mi wyjdzie ;) Ale trzymajcie kciuki mam nadzieje ze uda mi sie tak jakby spelnic marzenia i pracowac w swojej wymarzonej pracy ;)

Yyy... Czy tylko ja tak sie rozpisalem?? ;D
Postarajcie sie chlopaki :P
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2012, 19:33:43 wysłana przez Nathan »
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 20, 2012, 19:48:54 »
Masz pecha arkus,nie ma już wojska tylko harcerstwo zawodowe :D .Trzymam za ciebie kciuki,postawiłeś sobie wysoko poprzeczkę i nie spier......l tego,chodzi mi o survival.

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 20, 2012, 19:55:49 »
Dzieki ww ;D Jak zwykle wszystko co powie Wojtek cenie nad wszystko i szanuje ;D
Powiem tak: I DO MY BEST!
A wasza wiara we mnie bardzo mi pomoze ;)

Aaa i co do moich marzen, musze jeszcze dodac ze chcialbym zdobyc wszystkie Osmiotysieczniki (gory powyzej 8000 metrow) ;) Alpinista to nie jest zawod ale tez chcialbym nim byc ;)
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline dominikaer1994

• Level 3
  • *
  • Reputacja: 6
  • limits are in us
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 09, 2013, 22:35:19 »
hmm obecnie jestem w 3 kl. technikum logistycznego, i tak dzięki praktyce zawodowej zaczęłam brać pod uwagę wojsko, no a jak nie wyjdzie to pomyśle o założeniu jakiejś własnej działalności :D
'' I don't know where I'm going,
   But I'm going.
   Are you coming
   With me?"

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 23, 2013, 21:40:57 »
hmm obecnie jestem w 3 kl. technikum logistycznego, i tak dzięki praktyce zawodowej zaczęłam brać pod uwagę wojsko

Wow, życzę powodzenia. Sama zawsze twierdziłam, że to może być świetna przygoda, ale chyba nie jestem aż tak twarda. Życzę powodzenia. :D

Jeśli o mnie chodzi, mam w planach próbę dostania się na łódzką filmówkę. Próbę, bo poziom jest cholernie wysoki i nawet niektórym aktorom obecnie w Polsce uznanym nie udawało się za pierwszym czy nawet drugim razem. Jednak wierzę w swoje możliwości i od razu się nie poddam. ;)
Potem chciałabym pracować w jakimś profesjonalnym teatrze. :)

Brałam pod uwagę dziennikarstwo, jednakże coraz mniej opłaca się inwestować w ten kierunek, już nie będę wyjaśniać, o co chodzi. :D

Wiem, że na pewno będę pisać powieści (nie wykluczam poezji, ale proza i tak będzie dla mnie zawsze na pierwszym miejscu :P). To po prostu coś, w czym czuje się naprawdę dobrze i z pisania nie zrezygnuję. Jeśli pisarką zawodową nie zostanę, bo każdy wie, że w Polsce trudno wybić się tak, jak to się udało chociażby Sapkowskiemu, to chociaż będę dorabiać albo ćwiczyć się w fachu dla przyjemności. :)

Offline GaGa_Style

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 1
  • PSN:gabriel_polska
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 14, 2013, 22:46:08 »
Obecnie jestm w 6 klasie szkoły podstawowej
chcę znalezc dobre gimnazjum a w przyszłości moze jakimś sportowcem lub programistą :)
Moje Drugie Konto To Free_RuNNeR-7 Dodawajcie Do Znajomych :D