Autor Wątek: Wasze przygody (jakie przeżyliscie we własnej skórze) ;D  (Przeczytany 17058 razy)

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
Odp: Wasze przygody (jakie przeżyliscie we własnej skórze) ;D
« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 23, 2013, 21:40:49 »
Nooo ladnie :D Dluga i trzymajaca w napieciu przygoda :D Widze ze spragnione wrazen bylyscie :D Ja osobiscie kocham wszelkie bunkry itd. Dlatego tez, ta historia jak najbardziej mnie zaciekawila :P
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
« Odpowiedź #46 dnia: Styczeń 23, 2013, 23:51:17 »
Nooo ladnie :D Dluga i trzymajaca w napieciu przygoda :D Widze ze spragnione wrazen bylyscie :D Ja osobiscie kocham wszelkie bunkry itd. Dlatego tez, ta historia jak najbardziej mnie zaciekawila :P

Wrażeń to ja jestem stale spragniona. :D Ta historia zapadła mi w pamięci głównie dlatego, że wtedy nie wiedziałyśmy, jakie niebezpieczeństwo nam grozi. Bunkry były czasem budowane wielopoziomowo i całkiem możliwe, że grunt mógł się w każdej chwili zapaść. :P

Wspomnę jeszcze, że potem tam przyszłyśmy w trochę innym składzie i z dobrą latarką, która nam oświetlała właściwie cały korytarz. :D Poszłyśmy w lewo i niedaleko bunkier się kończył po kilku metrach. Zamurowaną ścianą... Ale nie znalazłyśmy nic oprócz  śmieci i kubła białej farby, pozostawionej - jak oni twierdzą - przez grupę, od której dowiedziałyśmy się o tym miejscu. Zamalowali prawie cały odcinek. W sumie ciekawe, co było pierwotnie napisane na ścianach..? :D

Offline arkus16

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 25
  • We or Nobody [WoN]
    • Survival (Bear Grylls)
« Odpowiedź #47 dnia: Styczeń 23, 2013, 23:57:58 »
Zaloze sie ze za zamurowana sciana jest cos bardzo ciekawego ;> :D I to co zamalowali pewnie pokazywalo kiedys co znajduje sie jeszcze dalej w czelusciach bunkra :D
"Always expect the unexpected" Bear Grylls

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #48 dnia: Styczeń 24, 2013, 02:26:54 »
Hahaha porecz od kanapy xD ładnie sie bawicie ;)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
« Odpowiedź #49 dnia: Styczeń 24, 2013, 17:58:11 »
Zaloze sie ze za zamurowana sciana jest cos bardzo ciekawego ;> :D I to co zamalowali pewnie pokazywalo kiedys co znajduje sie jeszcze dalej w czelusciach bunkra :D

Możliwe, ale chyba nigdy się nie dowiem, bo na razie nie zamierzam tam wracać. :P

Hahaha porecz od kanapy xD ładnie sie bawicie ;)

O wiele lepiej niż ówcześni rówieśnicy przy Metinie. xD

Poręcz, ale wypełniona żółtym pluszem i obita ciemnozielonym materiałem, z wystającym kawałkiem drewna z jednej strony, oświetlona słabym, żółto-pomarańczowym światłem latarki. :D
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2013, 17:59:47 wysłana przez Carmen »