Wczoraj miałem okazję osobiście obmacać PS4 i niesmak mam do dzisiaj.Sama konsola może się podobać lub nie,mnie nie przypadła do gustu bo z bliska wygląda jak bazarowa konsola na kardridże

.Oczywiście konsolę możemy przykryć gazetą ale ten numer już nie przejdzie z padem

.Niestety moje przeczucia że pad to jedno wielkie G sprawdziło się,tandetny materiał i fatalna ergonomia niepozwalała mi wygodnie trzymać go w dłoniach.Wykonanie gałek analogowych rozczarowało mnie na maxa,jest to najgorzej wykonany element całej konsoli i wyglądają jak dwa małe guziki przyklejone do wykałaczek.Informuję że ze względu na ujową ergonomię a chodzi głównie o kształt i grubość tych rączek,ludzie z krótkimi palcami mogą mieć problem w ogóle żeby sięgnąć do gałek analogowych.Jeśli chodzi o wrażenia z grania to tutaj nie miałem możliwości sprawdzić,wczoraj poszedłem do znajomych w innym celu

,mogę tylko powiedzieć że gry wyglądają trochę lepiej bo tak zostały zrobione i nie jest to zasługą super konsoli

.Najgorsze jest to,że w okresie powakacyjnym miałem w planach zakup PS4 ale puki co pad pogrzebał moje plany chyba że będą jakieś fajne zamienniki

.