Autor Wątek: Jakie sporty uprawiacie?  (Przeczytany 13856 razy)

Offline Carmen

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 29
Odp: Jakie sporty uprawiacie?
« Odpowiedź #45 dnia: Styczeń 23, 2013, 19:53:25 »
Generalnie nie jestem wybredna jeśli chodzi o sport. :D W czasie wolnym lubię rower, rolki i łyżwy (ostatnio to drugie oczywiście :P), kocham pływać i wspinać się. ^^

Moim ulubionym z takich standardowych sportów jest koszykówka, którą swego czasu trenowałam i dla której nadal często odwiedzam Orlik, gdy jest ciepło ^^

Nie pogardzę też siatkówką, nie idzie mi źle w unihokeja i piłkę nożną. :D

Pływanie nierekreacyjne mam obowiązkowe w szkole, a rekreacyjnie pływam, gdy tylko mogę.

Kocham też wszelkie parki linowe, ścianki wspinaczkowe i tego typu rzeczy, nawet w górach czuję się dobrze. Dlatego trudno mi wybrać między górami i morzem, ale jednak wolę cieplejsze klimaty. :D

Ostatnio na osiedlowej górce przy pomocy kolegów uprawiałam też saneczkarstwo na zamarzniętym fragmencie gruntu, oczywiście bez sanek. xD

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #46 dnia: Luty 10, 2013, 14:51:53 »
ze sportów to głownie uprawiałem koszykówkę, ale za dzieciaka, przestałem w liceum, i żałuję tego do dziś ...
Grałem co prawda w reprezentacjach ale już nie w klubie, szkoda...
Na koniec liceum nasza szkoła zdobyła mistrzostwo naszego miasta (po raz pierwszy od może 10 lat albo lepiej)
To było wspaniałe uczucie.
Reprezentowałem też szkołę w siadkówkę, w piłkę już byla wieksza konkurencja by dostać się do wyjsciowego składu ;) ale po szkole z miłą checią smigałem z chopakami za pilką ;)
to były czasy ;)
jakiś rok temu postanowiłem zebrać grupę i pograć w kosza z chlopakami w irlandii, ale po paru miesiącach grania złapałem kontuzje ... powoli zaczynam wracać do gry, wczoraj z chlopakami gralismy w pilke, stan zdrowia pozwolil mi niestety tylko na gre na bramce , ale dobre i to ;) i tak bylem mokry jak swinia xD

Offline GaGa_Style

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 1
  • PSN:gabriel_polska
« Odpowiedź #47 dnia: Luty 14, 2013, 22:41:18 »
Piłka nożna, Tennis, Narty
nie gram ale lubie też piłkę ręczną
Moje Drugie Konto To Free_RuNNeR-7 Dodawajcie Do Znajomych :D

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #48 dnia: Marzec 03, 2013, 17:43:45 »
Teraz, co wieczór robię 100 brzuszków.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #49 dnia: Marzec 03, 2013, 17:44:57 »
więc tak, obszedłem wszystkie sklepy w swoim regionie z butami sportowymi, nie szukałem typowych korków tylko coś do grania na sztucznej murawie ... jako że jestem sknera i nie lubie przepłacać wiec wszystkie sklepy z butami przetrzepalem 2 razy, druga runda polegała na znalezieniu odpowiedniego rozmiaru ;/ koszma z dziecinstwa powraca.... nie chciałem fikuśnych kolorów tylko typowe "dojrzałe"czarne z bialym albo coś takiego ....
niestety znalazlem poł czarne pół pomarańczowe ... to pomyslałem zaczekam i pojade do centrum i tam jest drugie tyle sklepów może tam coś będą mieli ...
jedyne co wywalczyłem to te właśnie buty ... ale nie wyglądają aż tak tragicznie ...
ale tyle się za nimi nachodziłem ze postanowiłem sie tym pochwalić z najbliższymi ;)

pozdrawiam

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #50 dnia: Marzec 03, 2013, 17:46:33 »
więc tak, obszedłem wszystkie sklepy w swoim regionie z butami sportowymi, nie szukałem typowych korków tylko coś do grania na sztucznej murawie ... jako że jestem sknera i nie lubie przepłacać wiec wszystkie sklepy z butami przetrzepalem 2 razy, druga runda polegała na znalezieniu odpowiedniego rozmiaru ;/ koszma z dziecinstwa powraca.... nie chciałem fikuśnych kolorów tylko typowe "dojrzałe"czarne z bialym albo coś takiego ....
niestety znalazlem poł czarne pół pomarańczowe ... to pomyslałem zaczekam i pojade do centrum i tam jest drugie tyle sklepów może tam coś będą mieli ...
jedyne co wywalczyłem to te właśnie buty ... ale nie wyglądają aż tak tragicznie ...
ale tyle się za nimi nachodziłem ze postanowiłem sie tym pochwalić z najbliższymi ;)

pozdrawiam
Bardzo fajne ;)

Offline Zberezniak

• Level 4
  • *
  • Reputacja: 2
  • Pały [MPP] :D
« Odpowiedź #51 dnia: Marzec 03, 2013, 20:31:12 »
Eeee to ja tam ogólnie ćwiczę brzuszki, pompki, na Atlasie itp.
Tańczę 3 różne style tańca. Najdłuzszy już 4 lata. 4 Styl w drodze xD
W lecie napierdzielam na rowerze. <3
Siatkówka, Tenis stołowy, piłka ręczna, koszykówka i zawodowo trenuje palce a w szczególności kciuki. ;D
Teraz się troche zaniedbałem przez zime. Ale od 13 lutego wracam do formy.