Autor Wątek: futbol - zwierzchnik wszystkich sportów  (Przeczytany 7216 razy)

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 25
  • It's only one UNITED
Odp: futbol - zwierzchnik wszystkich sportów
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 22, 2011, 13:45:34 »
Co ma symulowanie do masy ciała? Dobra, jeden nurek Rooneya na 300 meczy w premier league. A w
Spoiler (hover to show)
(napisałeś ManU, więc ja bedę pisał cwelona) w każdym meczu ktoś płacze bo go włosy bolą. A czy Ronaldo gra w United? Chyba nie...

2.No nie wiem, myślisz że nie da się sfałszować głosowania? Proszę Cię. Nawet grupy na euro 2012 są ustawione, więc rankingi, w których cwelona ciągle wygrywa też.

3. Znajdź mi 10 filmików, w których w tym sezonie united symulowało, a ja znajdę ci 10x więcej filmików, w których
Spoiler (hover to show)
symulowała.

4. Haha, radość z gry ? :o symulacje i niesportowe zachowania to rzeczywiście radosne chwile. W Manchesterze United wychowanków jest 32 :O A nie wiem gdzie ty znalazłeś 22 mln za De Gee, bo sam Ferguson mówił o 18 mln. De Gea jest obecnie najlepszym bramkarzem w PL pod względem ilości interwencji, a Fabregas  i Sanchez ile kosztowali? Kurde, chyba 3.50 zł, na jeden chleb by wystarczyło...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2011, 12:19:13 wysłana przez el-lo »

Offline poikao

• Level 14
  • *
  • Reputacja: 5
  • Sic Parvis Magna
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 22, 2011, 14:11:40 »
Ok. Widze, że nie przegada. Ty masz swoje argumenty z którymi ja się nie zgadzam, ja mam swoje. Możemy tak mnożyć przykłady i popierać je filmikami i zdjęciami bez końca. Nie mam zamiaru podgrzewać atmosfery.

Proszę Cię tylko o odpuszczenie sobie takich szczeniackich zagrywek typu cwelona bo nie jest to potrzebne, tym bardziej na tym forum. Mnie osobiście to przeszkadza i chciałbym żebyś to uszanował. Chyba nie będzie to wymagało mega wysiłku z twojej strony  :)

Powiedz mi tylko czemu się nerwisz na
Spoiler (hover to show)
? Przecież nie jest to obraźliwa nazwa. Nawet United z dużej napisałem  ??? Jeśli to dla kibiców czerwonych diabłów obraza to sorki. Myślałem, że to tak jakby na Barcelonę mówić Barca :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2011, 10:59:58 wysłana przez poikao »
When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True Story - Barney Stinson (How I Met Your Mother)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 22, 2011, 14:23:42 »
Dobra ludzie, nie wadźmy się o takie rzeczy  ;). Mnie ciekawi, czemu UEFA nie może zastosować limitu transferowego tzn. maksymalnej wartości pieniężnej wydawanej na transfery przez klub w ciągu sezonu oraz limit na całkowitą pensję graczy w drużynie. Tak jest w NBA, NHL i wielu innych ligach. Dziwi mnie to i denerwuje, że np. taka anarchia jest że Kaka, Ronaldo i Benzema grają w jednym klubie. Albo w Chelsea czy Man City gwiazdy warte... nieważne - to ubliża pięknu piłki nożnej moim zdaniem. Nie podoba mi się to - świadczy to o dużym wskaźniku korupcji w europejskim futbolu, niestety  :-\.

Offline poikao

• Level 14
  • *
  • Sic Parvis Magna
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 22, 2011, 14:33:14 »
Słuszne uwagi Ted. Za dużo kasy jest po prostu w futbolu. Niestety chyba ani FIFA ani UEFA nie mają jaj żeby to zrobić. Chociaż patrząc z jaką zaciętością bronią skorumpowane związki piłkarskie to aż człowiek zaczyna się zastanawiać czy te dwie instytucje nie mają interesu w utrzymaniu obecnej sytuacji.

Czasami aż się odechciewa kibicować...
When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True Story - Barney Stinson (How I Met Your Mother)

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 22, 2011, 14:38:34 »
Dokładnie. Powiem szczerze, że do Ligi Mistrzów a zwłaszcza Ligi Europejskiej (kiedyś Pucharu UEFA) straciłem już dawno zaufanie. Wiadomo, jak gra Barca i Real to raczej nie sądzę żeby jakaś korupcja była... chociaż nigdy nic nie wiadomo. Ale współczesny futbol tak śmierdzi pieniędzmi, a co najgorsza - słuchając komentatorów to coraz więcej słuchamy pierdół o transferach i kto kogo zwolnił lub zatrudnił i za ile, niż po prostu komentowania wydarzeń czysto piłkarskich na boisku. Dlatego nie lubię też za bardzo nogi - wolę koszykówkę bo tam nie ma przewracania się na boisku i symulowania, lub grania na czas, tylko jest cały czas walka i emocje - oglądając mecz nie zasnę  ;)

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 22, 2011, 15:27:32 »
Obczaj to poikao:
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=17549

"ManU" jest tak samo szczeniackie jak "cwelona"

Ja też nie chcę się kłócić, tu jest zawarte wszystko co chciałem napisać:
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=26481

Offline poikao

• Level 14
  • *
  • Sic Parvis Magna
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 23, 2011, 10:55:48 »
Różnica jes taka, że ja tego obraźliwego sformułowania używałem nieświadomie, natomiast ty z całą premedytacją. Zresztą mam zamiar za chwilę edytować poprzednie posty i zmienić to.

Dla mnie artykuł troche z d..y wzięty i z żadnym argumentem się nie zgadzam - no może faktycznie powinno być mniej teatrzyku i hipokryzji, ale jak już powiedziałem, to bardziej zarzut do tego co się obecnie dzieje w futbolu ogólnie.

Ja tam nie mam nic przeciwko różnym poglądom. Ale różne poglądy nie oznaczają, że trzeba się obrażać, w końcu wszyscy jestemy kibicami  ;)

UPDATE: Usunąłem z poprzednich postów wiadomą nazwę ;)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2011, 11:01:55 wysłana przez poikao »

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 23, 2011, 12:34:05 »
Nie lubię symulantów. W Bayernie jest tylko jeden:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=F4Pjeba0TDg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=F4Pjeba0TDg</a>
Nurkowanie roku :D Ale chociaż po meczu się Robben przyznał do błędu i przeprosił za głupotę. ;)

Offline el-lo

• Level *2
  • *
  • It's only one UNITED
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 23, 2011, 21:44:27 »
Dosyć świeży nurek elony:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=RWXWs8mOa_M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RWXWs8mOa_M</a>