Dobra Panowie czas na bierzące sprawy.
1) Najbliższy mecz jest przeciwko WoN.
Kilka słów o nich. Nie ogarniają życia w tej grze, celują w powietrze granatami rzucają w siebie itd. Jednym słowem boby i spokojnie ich zjedziem.
Sprawa terminu. Pasowało by wam 14.06.2013r o godz. 20:00.
2) Skiny
Więc z tajnego źródła wiem, że nowy powiedział stanowcze nie wobec propozycji wspólnych skórek. Tak więc mamy sytuację patową. Żeby rozwiązać konflikt proponuję takie cuś.
Jeżeli chcecie to grajcie postaciami "wojskowymi". Wiecie wszyscy żołnierze typu Nathan Hale, Javier, Dragan, Sark itd.
Zaznaczam grajcie nimi jeśli chcecie
3)nowy
Podobno zaglądasz do wątku i wiesz co się dzieję, ale weź zawsze tutaj napisz, że czytałeś i coś tam. Wiem wówczas, że mogę się Ciebie spodziewać, a tak to jest taki misz masz.
4)Stopnie
Postanowiłem nam nadać stopnie wojskowe jak to bywa w takich jednostkach a więc:
CINEK10 - Komandorfe12de12re12r - Poruczniknowy118 - SierżantOdtąd jak będziecie wymieniać po nicku jednego z nas macie używać kolorka odpowiedniego do jego stopnia

5) A gdzie lajt i pogaduchy?
Wie, że obiecałem wam zespół bez spin i walki o cokolwiek tylko same pogaduchy, ale chcę po prostu na starcie wyjaśnić kilka spraw z wami. Także teraz tylko odpiszcie na moje poszczególne punkty czy wam pasują czynie i mamy lajt.
Potem już będę tylko wymagał od was stawienia się na meczu i poinformowaniu o możliwym terminie rozegrania

Pozdrawiam Komandor